Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kell NEM lebukni? Mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell NEM lebukni? Mire kell odafigyelni?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok,tippek érdekelnek, nem erkölcsbirók.
2021. jún. 1. 11:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
Én is voltam 3. néhány hónapig, undorító az egész én mondom. Amikor a feleséggel szembejöttek és köszöntünk egymásnak rá volt írva az arcára a nejnek minden, tudják ők ne aggódj.
2021. jún. 1. 12:59
 12/27 anonim ***** válasza:
61%
Miért akarsz legalább két embert szédíteni, ha magad se tudod megoldani egyedül ezt a feladatot? :D
2021. jún. 1. 14:02
 13/27 anonim ***** válasza:
68%
Én csak "gratulálni" jöttem előre is!
2021. jún. 1. 14:10
 14/27 A kérdező kommentje:
Aki nemtud a kérdésre válaszolni ne írjon!! Kb senki nem arra felelt!!
2021. jún. 1. 14:11
 15/27 anonim ***** válasza:
70%
Így is úgy is kiderul.... Vagy előbb vagy utóbb.
2021. jún. 1. 15:26
 16/27 anonim ***** válasza:
61%
Hát figyi, ha akkora szellemi lángoszlop vagy, hogy a gyk-n kérsz ehhez tippeket, mint egy kiskamasz, akkor nem fogsz sokáig átverni senkit 🤷
2021. jún. 1. 16:38
 17/27 anonim ***** válasza:
67%
Sokan írtak választ, csak neked nem tetszik. Inkább kérdezz olyat, hogy ki mivel bukott le. Vannak durva sztorik.
2021. jún. 1. 16:52
 18/27 anonim ***** válasza:
42%
Úgy ha a másik fél is foglalt.
2021. jún. 2. 01:08
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj, hogy hiába írnánk jobbnál-jobb tippeket (bár én konkrétan nem tudok, és is akarok), mind csak ideig-óráig tartana. Egyszer minden kiderül. Inkább azon gondolkozz, hogy hogyan tudod a legtisztábban megoldani úgy a szitut, hogy számodra is kényelmes legyen, és senki se sérüljön, vagy csak minimálisan. Pl. ha otthagyod a párod (amit feltételezek nem tudsz különböző okokból), meg mindig kevesebb sérülést okozol neki, mintha hátba támadnád....
2021. jún. 2. 01:46
 20/27 anonim ***** válasza:
44%
Figyelj tudok olyat hogy a srácohoz eljárt a csaj több évig de ez is nyílt titok lett,hiába használt ál face profilt mind a kettő. Vannak okosnak tűnő megoldások de mindíg sérülés a vége. Ismerősöm jár egy csajhoz akinek már több gyereke van és férje ,most véletlenül terhes lett és el kell vetetni,úgy hogy beleszerettek egymásba. Vannak munkahelyi megcsalások ami megint csak veszteségekkel jár,itt rá tudod fogni hogy ő csak egy kolléga azért taliztok meg beszélgettek ennyit,de ismerek nőt aki a szerető volt és nyílt titok lett belőle hogy együtt van egy nős férfival,le kellett számolnia mert már mindenki rászállt ez miatt,rengetegen bepróbálkoztak nála hátha megtudják fektetni. Tehát megint ő vesztett többet. Figyelj ha neked jó így ,de én nem csinálnám az tuti,megöl érzelmileg egy ilyen kapcsolat,érzed az izgalmat meg van benned drukk de semmi több. Aki így áll az emberekhez soha nem lesz boldog kapcsolata,főleg ha föladja és életvitelszerűen csinálja évekig.35f
2021. jún. 2. 05:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!