Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kell NEM lebukni? Mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell NEM lebukni? Mire kell odafigyelni?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok,tippek érdekelnek, nem erkölcsbirók.
2021. jún. 1. 11:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
33%
A legjobb ha valamilyen módon sikerül a szeretőnek és a megcsalt félnek összeismerkednie.
2021. jún. 1. 11:51
 2/27 anonim ***** válasza:
78%
Úgy, hogy szakítasz a pároddal, és nem leszel egy értéktelen féreg.
2021. jún. 1. 11:53
 3/27 anonim ***** válasza:
80%

Hadd idézzek a Men in Black 2-ből: Ha nincs bunyó, nincs hunyó!

Nem kell megcsalni, akkor nem lehet lebukni. Ilyen ku*va egyszerű ez.

2021. jún. 1. 11:53
 4/27 anonim ***** válasza:
91%
Annyira egyedi, ha totál esélytelen lebukni, akkor is egy elől lévő telefon egy email. Egy közös ismerős meglat. Stb bármi lehet idővel.
2021. jún. 1. 11:59
 5/27 anonim ***** válasza:
79%

“ Tapasztalatok,tippek érdekelnek, nem erkölcsbirók.”

Hát barátom a gyilkosok is szabadságot akarnak, de börtönt kapnak. :D Nem érdemelsz tippeket tanácsokat, senkit sem érdekel, hogy mit akarsz.

2021. jún. 1. 12:00
 6/27 anonim ***** válasza:
74%
Igen inkább szakítani a jelenlegi pároddal. Akiket én ismerek és évek óta félre dugnak ott azért nem derül ki, mert nem akarja látni a feleseg. Homokba dugja a fejét. Másképp hamar megbuknak az ilyen dolgok.
2021. jún. 1. 12:09
 7/27 anonim ***** válasza:
76%
Tesó ha a párod ismer egy kicsit is akkor úgy is levágja idővel hogy megcsalod,legalábbis én észreveszem,apró jelekből,elszólások és kis hazugságok. Pláne akkor bukó ha vannak közös ismerősök.Már ha csak beszélsz valakivel és azt meglátják már megy a pletyka és a párod már is tudja hogy kire gyanakodjon,meg apróságok. Párod előbb megy haza,vagy úgy intézi hogy összefussatok valahol stb.stb.. Bankkártya kifizetések például,miért voltál ott 😀.Nyílt titok lesz először utánna a többi rajtad múlik meg a párodon. Szakítás az a legtisztább,a szerető meg ne legyen egy f.reg és álljon melléd ha akar valamit.35f
2021. jún. 1. 12:30
 8/27 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2021. jún. 1. 12:35
 9/27 anonim ***** válasza:
47%
Te nem nő vagy, hanem egy szajha.
2021. jún. 1. 12:40
 10/27 anonim ***** válasza:
80%
Lebuksz. Mindegy mit teszel. Ez a vége ha azonnal azonnal, ha 10 év, 10 év. Lehet szeretőt is váltasz. Lehet pont az 5-ik fog lebuktatni. Már eleve úgy menj bele, hogy gondolkodj el mi lesz ha kiderül. Szakít? Akkor szakíts inkább te most. Legyél egyenes, és akkor majd nem fogsz bujkálni a tükör elől meg nem lesz gyomorgörcsöd. Mondom ezt úgy, hogy fiatalon átéltem. Legnagyobb szemétség a világon.
2021. jún. 1. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!