Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarnátok tudni, ha a párotok megcsalt titeket?
Figyelt kérdés
Ha egyszer fordult csak elő a megcsalás és nem változtatott semmin mert egyébként jól működik a kapcsolat és boldog a párotok is, elmondanátok neki?2021. máj. 30. 21:03
1/14 anonim válasza:
Ha jól működik, akkor nem lenne megcsalás.
3/14 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, a megcsalás után meg lett beszélve az alap probléma, ami miatt megtörtént és azután jól működik.
2021. máj. 30. 21:08
4/14 anonim válasza:
Akarnám, mert nem tudnék férfiként nézni egy ilyen lúzerre.
5/14 anonim válasza:
Neked mégis egyszerűbb volt félrekefélni, ez igen. Mond inkább el, had tudja meg kivel áll szemben.
6/14 anonim válasza:
Én tudni akarnám ha visszaél a bizalmammal, nem szeretek hazugságban élni.
7/14 anonim válasza:
Mondjuk ilyenkor belegondolok, hogy vajon a szvingerezés, vagy az "édeshármas" megcsalásnak minősül-e.
8/14 anonim válasza:
Igen akarnám tudni hogy az első konfliktusnál félredugsz inkább.
9/14 anonim válasza:
Nem hiszek az ilyen "alap problémában". Mindig talál majd okot a megcsalásról.
10/14 anonim válasza:
Szeretném megtudni utána mi lesz nem tudom de jól esne ha őszintén elmondaná
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!