Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki, nekem, vagy magának hazudik?
Volt egy férfi akivel volt köztünk valami.(ezt nem részletezném, de szex nem volt) Neki van párja(amit én később tudtam csak meg) és ezért lezártam ezt kettőnk között úgy, hogy összejöttem mással.
Nem tagadom hogy vannak érzéseim iránta, de nem tudnám bántani a párját. (így ismeretlenül sem)
A lényeg hogy eddig nem igazán törődött a párjával...
Tehát pár napja a tudtára adtam hogy van más nekem és látta is az új párom. Messziről bámult minket.
Azóta kerül... ami érthető...
Erre ma mesélte egy közös ismerősünk, hogy elvitte a párját 2 napra kirándulni, úgy hogy eddig elhanyagolta. Kinek hazudik akkor, nekem, a párjának, vagy saját magának?
"Nem tagadom hogy vannak érzéseim iránta, de nem tudnám bántani a párját. (így ismeretlenül sem)"
Nem szégyelled magad? Ez aztán a kettős mérce.
Szerencsétlen "új" párod. nem gondolod, hogy megérdemelne egy olyan nőt, akinek nincsenek érzései más férfi iránt?
A kis kalandod párját látatlanul sem akarod bántani, de a sajátoddal bezzeg megteszed? Mert rémesen aljas dolog vígasztalódni valakivel, mikor más után epekedsz és csak józan ésszel, de nem szívvel szakítottál vele.
Akkor lennél korrekt, ha elmondanád neki ezt az egészet, köztük az is, hogy te még kattogsz azon a pasin és érzéseid is vannak iránta, aztán lenne lehetősége eldönteni, hogy ezek után is kapcsolatban akar-e maradni veled. Mert jelenleg átvered elég rendesen és tisztességtelenül bánsz vele, bele sem gondolsz miként érezné magát, ha tudna ezekről, megalázod, miközben még most is csak az érdekel, vajon kinek hazudik éppen a volt játszótársad. Nem mindegy? Te éppen a párodnak hazudsz és kizárólag ez a lényeg.
Még nyilvános fórumon is az után érdeklődsz mit érezhet a másik pasi, mennyire szeretnéd még ezt a mostanit ennél jobban megalázni? Mutasd meg neki ezt a csodás kérdést, valószínűleg egyetlen szó nélkül hagyna faképnél. ehhez bezzeg nem lenne merszed, mert búfelejtőnek megteszi, addig sem vagy egyedül és azt hiszed ezzel bosszantod a másik pasit. tényleg csak ezért jöttél össze vele? pont olyan gerinctelen vagy, mint akiről kérdezel, miközben erkölcsös módon tisztességesnek akarod beállítani magad, aki nem kezdett viszonyt a foglalt pasival.
Fújj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!