Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki, nekem, vagy magának hazudik?
Volt egy férfi akivel volt köztünk valami.(ezt nem részletezném, de szex nem volt) Neki van párja(amit én később tudtam csak meg) és ezért lezártam ezt kettőnk között úgy, hogy összejöttem mással.
Nem tagadom hogy vannak érzéseim iránta, de nem tudnám bántani a párját. (így ismeretlenül sem)
A lényeg hogy eddig nem igazán törődött a párjával...
Tehát pár napja a tudtára adtam hogy van más nekem és látta is az új párom. Messziről bámult minket.
Azóta kerül... ami érthető...
Erre ma mesélte egy közös ismerősünk, hogy elvitte a párját 2 napra kirándulni, úgy hogy eddig elhanyagolta. Kinek hazudik akkor, nekem, a párjának, vagy saját magának?
Te magadnak hazudsz azzal, hogy nem érdekel, a történetből neked más nem fontos!
Egész nyugodt lehetsz, ha lefeküdtél volna vele, akkor is elvitte volna 2 napra, és jókat szexeltek volna..
Milyen süket duma ez már? Még, hogy elhanyagolta; ha igaz lenne, már rég nem lenne a párja.
Te csak azt akarod hallani, hogy miattad változott meg; hogy a szakítás által okozott hatalmas bánat vitte erre. Hát nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!