Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Neki, nekem, vagy magának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki, nekem, vagy magának hazudik?

Figyelt kérdés

Volt egy férfi akivel volt köztünk valami.(ezt nem részletezném, de szex nem volt) Neki van párja(amit én később tudtam csak meg) és ezért lezártam ezt kettőnk között úgy, hogy összejöttem mással.

Nem tagadom hogy vannak érzéseim iránta, de nem tudnám bántani a párját. (így ismeretlenül sem)

A lényeg hogy eddig nem igazán törődött a párjával...

Tehát pár napja a tudtára adtam hogy van más nekem és látta is az új párom. Messziről bámult minket.

Azóta kerül... ami érthető...

Erre ma mesélte egy közös ismerősünk, hogy elvitte a párját 2 napra kirándulni, úgy hogy eddig elhanyagolta. Kinek hazudik akkor, nekem, a párjának, vagy saját magának?

2021. máj. 30. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem mindegy? Lépj tovább.
2021. máj. 30. 14:34
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
A párjának és magának. Önámítás. Jól tetted hogy lezártad.
2021. máj. 30. 14:39
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Mit tennél, ha eléd állna, hogy rájött, hogy téged szeret és szakított a párjával? Hanyatt-homlok elhagynád az új párodat? Én így voltam és rájöttem, hogy jobb nekem egyedül. Nem jó addig új kapcsolatban lenni, amíg a régi van a szívünkben, akkor sem, ha a réginek soha nem kellenénk igazán. Meg kell várni azt, aki teljesen sztornózza a régit, különben nem leszel boldog soha.
2021. máj. 30. 14:40
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Te meg az új párodnak, mert még mindig más után ácsingózol, te sem vagy jobb.
2021. máj. 30. 14:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem hagynám ott az új párom.
2021. máj. 30. 14:45
 6/11 anonim ***** válasza:
59%

Te magadnak hazudsz azzal, hogy nem érdekel, a történetből neked más nem fontos!

Egész nyugodt lehetsz, ha lefeküdtél volna vele, akkor is elvitte volna 2 napra, és jókat szexeltek volna..

2021. máj. 30. 14:46
 7/11 anonim ***** válasza:
45%
Félre értettél valamit. Csak te gondoltad, hogy nem foglalkozik a párjával. A valóság meg más. Látható, hogy a párjával jól megvan, máskülönben nem vitte volna el randizni , kirándulni
2021. máj. 30. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem hagynád el? Mert tudod, hogy a régi úgysem maradna veled sokáig vagy úgyis megcsalna, vagy azért, mert az újat szereted?
2021. máj. 30. 16:22
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

Milyen süket duma ez már? Még, hogy elhanyagolta; ha igaz lenne, már rég nem lenne a párja.

Te csak azt akarod hallani, hogy miattad változott meg; hogy a szakítás által okozott hatalmas bánat vitte erre. Hát nem!

2021. máj. 30. 17:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem mindegy?
2021. máj. 31. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!