Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
44 éves férfiként mennyire kínos, hogy első alkalommal szeretőt keresek? Van egy 14 éves lányom, és csak ő miatta nem akartam idáig ezt megtenni. Őszinte válaszokat várok, ne kíméljetek!
Persze, hogy igazat írtam.
Az a gond, hogy nincs meg minden feltétel. Még mindig anyáméknál lakunk, 5-en 70 nm-en. Szinte semmi egzisztenciát sem tudok felmutatni, egész életemben minimálbéres közalkalmazott voltam. Még az is megeshet, hogy csöves leszek.
Na és, hogy ő mit érez, bármilyen fájó.. Ha eljutottatok addig, hogy nem lehet, vagy akarjátok javítani, akkor kénytelen beletörődni. A válás ritkán van közös akaratból, rengeteg oka lehet annak, hogy valaki ragaszkodik.
A váláshoz nem kell közös akarat, pont elég, ha valaki kimondja, hogy neki elég volt, most van vége, természetesen a bíróságon sem kell ennél több ok!
Ja, erről fúj a szél. Akkor te nem is szeretőt keresel, hanem egy lakással rendelkező nőt, akivel szexelni is lehet.
Ha a szüleid lakása, akkor egyértelmű, hogy te maradtál ott, nem a nő. A gyerek is maradhatna. Valószínűleg azért "nem tudja felfogni", mert ő se akarna az utcán lakni, de áltasd csak magad azzal, hogy a nagy szerelem tartja melletted. Amiket leírtál, minden a válás mellett szól, ha te így se azt választod, akkor menthetetlen vagy. De ne is sajnáltasd magad, hogy milyen szörnyű az életed, mert te választod. Vannak más opciók is.
4-es megmondta a tutit. Egyébként szerintem sok esélyed nincs. Szeretőnek a legjobb pasik kellenek, azoknak nincs szüksége társkeresőre ehhez, mert tapadnak rájuk a nők akkor is, ha gyűrű van az ujjukon és napi 5 családi fotót osztanak meg Fb-on.
Szóval álmodozhatsz tőlem, de ne reménykedj nagyon.
Rossz helyre írtad ki ezt a kérdést. Tele van itt minden megkeseredett dagi nővel.
Én támogatlak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!