Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezek az emberek nem pszichopat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek az emberek nem pszichopaták egy kicsit?

Figyelt kérdés
Bájos fiatal csaj, 7 éve együtt van a párjával. Jól szitualt nős családapa. Mind2 ember élete olyan szépnek tűnik, ilyen fotózás, olyan ölelkezős kép. Mind2 ember stabil párkapcsolatban él. Megbízhatóak, aranyosak, kedvesek, boldogok. Aztán 1 szép nap kiderül, hogy az egész egy nagy hazugság. Évek óta kefélgetnek egymással. De ezt hogyan??? Szerintem ehez eléggé pszichopatának kell lenni. Fapofával megcsalni a másikat majd eljatszani a csodálatos nőt, hiper szuper családapát. És ezek egyébként normális, tanult emberek...
2021. máj. 28. 21:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Amikor valaki a csodás életét, párkapcsolatát, családját reklámozza, nekem már önmagában gyanús.

A valóban boldog embernek nincs szüksége külső megerősítésre.

2021. máj. 28. 21:32
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
A tanultság és az intelligencia két külön dolog. Amúgy meg a jellemhez egyiknek sincs semmi köze... Ők ilyenek, nincs gerincük felvállalni egymást.
2021. máj. 28. 21:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nárcisztikusak egy picit meg talán kompenzálnak is valamit, de ez még nem pszichopataság. Az egy kicsit "mélyebb".
2021. máj. 28. 21:57
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem azok.
2021. máj. 28. 22:54
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Màr mièrt lennének azok?Nem kapják meg otthon amire vágynak,egymàstól meg igen.Nincs ebben semmi rossz.
2021. máj. 29. 10:45
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Igaza van az #5 nek. Kérdező, miért turkálsz mások életében ? Én azt értem hogy neked nincs, de inkább dolgozz rajta hogy legyen.
2021. máj. 29. 21:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Nálunk itt ennél a csodálatos cégnél minden 5. embernek két élete van. Brutál :D
2021. jún. 22. 07:11
 8/13 anonim ***** válasza:

#7 látom a mocskosr.bancozás meg a f.szopás még mindig nagyon jól megy! Esetleg az ilyen párosok férfi tagjairól is megtudhatnánk a becses véleményed?

És együtt emlegetni ezt a gyilkossággal. Te vagy a pszichopata.

2021. jún. 22. 11:39
 9/13 anonim ***** válasza:
9. Arra gondoltam hogy valami komoly agyi pszichés betegsége va,de igen vissza olvasva tényleg erős hasónlat volt..
2021. jún. 22. 11:42
 10/13 anonim ***** válasza:
#8- as nem tudom mi a bajod a válaszommmal. Nem írtam nemet. Mindkét oldalon látok mocskos dolgokat közvetlen környezetemben is.
2021. jún. 22. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!