Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan emberek, akiknek vannak morbid, beteges, néha pszichopata gondolataik, ill. elképzeléseik?
Figyelt kérdés
Elfojtja gondolatait belülre, és felhúz egy maszkot, amellyel beilleszkedik a modern társadalomba?2013. nov. 24. 00:11
1/22 anonim válasza:
Ja, fogjuk rá. De én elég speciális eset vagyok.
2/22 anonim válasza:
Néha? Rengetegszer. De furcsa mert egyébként félénk, visszahúzódó és szelíd vagyok, de olyanokra tudok gondolni.. háború, lövöldözés, mészárlás, vér.. ki nem nézné belőlem az ember. :'D 18/L
3/22 anonim válasza:
Miért, neked úgy tűnik, hogy nincsenek?
4/22 anonim válasza:
Ebböl lesznek a skizofrénnek !!
5/22 anonim válasza:
Szerintem mindenkinem vannak ilyen gondolatai, kinek erőssebben, kinek gyengébben beteges.
6/22 anonim válasza:
"háború, lövöldözés, mészárlás, vér.. ki nem nézné belőlem az ember. :'D 18/L"
*_*
leszel a feleségem ?
7/22 anonim válasza:
Persze, de általában ezek a szűkebb, ill. tágabb környezetemben tapasztalható problémák megoldására szolgálnak.:)
8/22 A kérdező kommentje:
Én egy kicsit elvontabb gondolatokra, gondoltam, mint amiket felsoroltál. Amiket ha meghallana egy pszicohológus,azonban elküldené egy gumiszobába.
2013. nov. 24. 00:16
9/22 anonim válasza:
Hát nézd, már az is sok ember szerint beteges, hogy van lőfegyverem. De nem mutogatom, így próbálok beilleszkedni a társadalomba :)
10/22 anonim válasza:
az egyik autópályán felvették, hogy amikor egy lassú állat halad át, de az jó nagy, pl teknős, meg nemtom mik, nagyon sokan direkt ráhúzzák a kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!