Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel csak én vagyok így? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel csak én vagyok így? Ez a sors valami morbid poénja?

Figyelt kérdés

Nemrég szakítottam az exemmel, és szeretnék túllépni rajta... Igyekszem az égvilágon mindennel foglalkozni, ami segít, sport, munka suli.

És kb állandóan mindenki a szakítással jön, szakítós történeteket mesél, utcán egyfolytában ezt hallom, itthon is, mindenhol...

Ilyenkor csak és kizárólag az emberek a szakításról tudnak beszélni...?? O.o

Annyira rossz, mert én tényleg mindennel próbálom lekötni magam és állandóan előjön...

2012. nov. 3. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
vagy csak most jobban észre veszed mint máskor amikor nem vagy Te is ebben a cipőben.....
2012. nov. 3. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:
így van, azt hallod meg, ami éppen foglalkoztat, de az emberek nem beszélnek erről többet, mint máskor
2012. nov. 3. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem beszélnek most sem többet a szakításról, csak most jobban észre veszed. Amikor vezetni tanultam mindenhol tanulóvezetőket láttam, amikor elkezdtem a gyógypedagógiát tanulni mindenhol mozgássérülteket láttam. Lett egy kutyám, most mindenhol kutyás emberek jönnek...

Tudom, hogy egyikből sem lett több, csak jobban észreveszem, mert ez foglalkoztat.

2012. nov. 3. 19:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, igazatok lehet... Így nem is gondoltam bele, de tulajdonképpen logikus.
2012. nov. 3. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem csak most jobban érzékenyebb vagy a témára. Oktatóm mondta anno mikor vezettem hogy most mindenhol kiszúrom az ő autóikat, ha terhes lennék csak pocakos kismamikat látnák...Ez így van ha benne vagy egy adott szituban akkor a tévében, rádióban mindenhol azt hallod, látod...
2012. nov. 3. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes. Én nagy ritkán hallok szakításról. Ha elmennénk mi ketten egy közös helyre akkor te szakításról fogsz hallani, mert épp ez foglalkoztat én meg házasságról, mert az foglalkoztat engem? Lol. Ez fizikailag képtelenség. A sors ilyen és ez alul senki se bújhat ki.
2012. nov. 3. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
A legjobb megoldás, ha gyorsan lefekszel valaki mással.Ha nő vagy,akkor hoz ez majd annyi stresszt, hogy ne jusson eszedbe az ex :D
2012. nov. 3. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy hogyan képzelnénk el a sorst? Jön a csillámpor az égből és nagy felirattal, hogy "én vagyok a sors"? Persze, hogy nem véletlen ezek a szakításos dolgok. Hisz nem találkoztál ezekkel ilyen módon ennyire ezekkel és most meg csak azt.
2012. nov. 3. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!