Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan emberek, akiknek vannak morbid, beteges, néha pszichopata gondolataik, ill. elképzeléseik?
Figyelt kérdés
Elfojtja gondolatait belülre, és felhúz egy maszkot, amellyel beilleszkedik a modern társadalomba?2013. nov. 24. 00:11
11/22 anonim válasza:
Na, ha már összegyűltünk akkor válaszoljatok csak nekem! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__50671..
12/22 anonim válasza:
Én most a szado-mazo szexre gondoltam, de el is felejtettem rögtön.
13/22 anonim válasza:
Azt hiszem tudom mire gondolsz. Nincs egyetlen érzésem sem, de minden érzést tökéletesen tudok utánozni. Hogy elfolytott gondolataim vagy vágyaim lennének? Nem igazán, egyszerűen üres vagyok.
14/22 anonim válasza:
Hogy a viharba' ne? Mengele elbújhatna mellettem.
15/22 anonim válasza:
Nekem elég sok beteg elképzelésem van. Sajnos. 22/F
16/22 anonim válasza:
Mindenkinek ottvan belül a kis pszichopata, van akinek erős van akinek gyenge, és van aki jól tudja leplezni. Én tökéletesen leplezem, mindenki egy kedves srácként ismer, de nagyon nehéz kibírni, hogy sosem lehetsz önmagad.
17/22 anonim válasza:
Én inkább nem írom le máskor is szívtam már vele. Nem ilyen fórumtéma ahol felvállalom a nevem. Azt sajnálom, hogy személyesen nem ismerek egy olyan lányt sem mint a 18 évest aki ide írt. :)
Annyit azért elmondhatom, hogy elég sokszor esne jól rászabadítani a világra az elfojtott dühömet. Akár egy igazi Sith, fogalmazzunk úgy.
18/22 anonim válasza:
Nocsak...Sorozat gyilkos palantak!!! xD
19/22 anonim válasza:
13-as
Kicsit ijesztő amit írtál, mert ha nincsenek érzéseid, akkor empátia sincs benned egy szemernyi se..ez baj, mert ebből lesznek a sorozatgyilkosok, remélem soha a b.dös életben nem találkozom veled.Félre ne érts tévedhetek én is de akkor is félnék... 28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!