Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha garantáltan nem buknál le,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha garantáltan nem buknál le, megcsalnád a párodat?

Figyelt kérdés

2021. máj. 26. 22:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
90%
Nem, mert meg ha szakitanek is kesobb a parommal, az arulas tudataval az eletem vegeig egyutt kellene elnem. Szamomra nagyon fontos a tiszta lelkiismeret, mert csak igy tudom magam tisztelni.
2021. máj. 27. 02:50
 22/36 anonim ***** válasza:
74%

Kizárt. Imádom a páromat, minden más hímnemű számomra nemtelen, nem is érdekel, nem tudok mást szépnek vagy vonzónak találni.

DE exet bosszúból csaltam meg mert számtalansor megcsalt de ott direkt rá is játszottam hogy kiderüljön, érezze milyen érzés...mondjuk nem tanult belőle és sok évre rá újabb megcsalása után kidobtam végre

2021. máj. 27. 06:11
 23/36 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
A mindenkori partneremet megtisztelem annyival, hogy ha el is múlt aminek nem szabadott volna, inkább szakítok. Utána ismerkedek. Nálam a megcsalás az megbocsáthatatlan.
2021. máj. 27. 07:02
 24/36 anonim ***** válasza:
35%

Sajnalatosan az eddigi parjaim nem voltak vevok a szexualis dolgaimra. Igy kulsoleg oldom meg.

Nem azt jelenti minden esetben h van szex sot sok esetben csak a masik fel elvez szexualisan. Nekem sok esetben csak lelkileg tesz jot a jatekunk.

2021. máj. 27. 07:59
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Azert en kivancsi lennék a nemek arányára itt
2021. máj. 27. 08:35
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem. Az egyik hosszú de haldokló kapcsolatomnak úgy lett vége, hogy megcsaltam. Soha többé nem tudtam vele ágyba bújni, innen már nem is volt visszaút. Nem bánom, mert beleszerettem abba a férfiba, azóta is vele vagyok és a legcsodásabb, ami történt velem. Vele boldog vagyok. De sosem csalnám meg, mert tudom, akkor azonnal vége lenne. Én nem vagyok képes hazudozni, alakoskodni. Ha szeretek valakit, igazából számomra nem létezik más férfi, hudegen hagynak teljesen.

44/N

2021. máj. 27. 08:47
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem a bukás vagy nem bukás miatt nem csalnám meg, hanem mert szeretem, nagyon jól megvagyunk, soha nem tenném ezt meg vele, sem magammal, a kapcsolatunkkal. 40/N
2021. máj. 27. 09:48
 28/36 anonim ***** válasza:
88%

Nem.

Nem vágyok másra. Ha másra vágynék, nem a párommal lennék.

A szememben a megcsalás értelmetlen.

28N

2021. máj. 27. 10:26
 29/36 anonim ***** válasza:
15%
inkább jobb ha tud róla és nem tiltja 😉 F
2021. máj. 27. 11:12
 30/36 anonim ***** válasza:
69%

A válaszok megoszlása borítékolható volt!

Közhelyek következnek:

- A nők érzelmi alapon mennek bele egy kapcsolatba. Szeretniük, érezniük kell a másik iránt valamit ahhoz ,hogy magukhoz engedjék. Ebből kifolyólag a megcsalást is más szemszögből látják és ítélik meg.

- A férfiak szerethetik és tisztelhetik a kiválasztottat és ez által hűségesek is maradhatnak hozzá. De a "fajfentartás ösztöne" (és most a hölgyek mosolyognak!) hamarabb enged zöld utat ,és ez által könnyebb lelki megbocsátást önmaga felé, egy "kikacsintás" alkalmával.

Persze , a nagy számok törvénye alapján mindkettőre van cáfolat is!!!

- Azok akik azt mondják: "inkább szakítok és tiszta lelkiismerettel megyek az új kapcsolatba" nagy valószínűséggel még fiatalok és gyermektelenek! Az idősebbek (45-50-stb) kialakított egzisztenciával, gyerekekkel már nem biztos ,hogy felrúgnak mindent és elfűrészelve a vagyont ,porontyokat ,borít mindent egy új kapcsolat REMÉNYÉÉRT!!!

(persze erre is igaz a nagy számok törvénye!)

Az élet előre haladtával lassan kerülhet olyan helyzetbe az ember, hogy minden szürke hétköznappá válik.A gyerekek mindíg ugyanúgy szívják az energiádat,a munkahelyen ugyanazok az arcok jók vagy rosszak veled, és valljuk meg a párod is sok ideje ugyan úgy eszi a levest, borotválja a lábát , húzza a pizsamát és ugyanúgy horkol esténként.És bármennyire is tudod, hogy változtatni kellene ,hogy ne legyen unalmas nincs rá energiád...

...és ha jön egy édes valaki aki pár percre ,órára fényt visz ebbe a szürkeségbe és másnak,picit fontosnak érezheted magad....és tuti nem derül ki(!)....én megtenném.

50F

2021. máj. 27. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!