Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akkor most szereti a rendszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most szereti a rendszeres hűtlenkedő a párját vagy nem?

Figyelt kérdés
Mert már olvasni itt a kérdések alatt mindenféle választ..
2021. máj. 24. 12:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
🥱🥱🥱 Nem csodálom hogy egyetlen barátnőd sincs akivel ezt megbeszélhetnéd, gondolom őket is végigkúrta a férjecskéd 😂😂 Maradj vele aztán kussolj, neked ez kell akkor ez kell. De ha azt hiszed az ilyen lábtörlőket soha nem hagyják el akkor nagyon nagyon rá fogsz majd csodálkozni 😂😂
2021. máj. 24. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked egy jó pszichológus kéne.

Nem szereti, de lehet, hogy kedveli. Amúgy nekem az kevés, szóval egyértelműen szakításra biztatnék, bár nem nagyon szoktam ilyen kérdésekre válaszolni. Sose állítottam az ellenkezőjét, remélem, így nem kell szembeköpni magam.😉

Azt ugye tudod, hogy az "anonim" nem egy ember?😂

2021. máj. 24. 15:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem köp szrmbe senkit. Ilyen sztoriban mindkét félnek azt tanácsolják, hogy hagyja a pasit a ...ba, jobb lesz neki nélküle. A feleség váljon el, a szerető dobja ki, a pasi meg essen két szék között a pad alá. Megérdemli. De aki ezek után vele marad, az is azt kapja, amit érdemel.
2021. máj. 24. 15:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Férjed szeretheti:

-magát

-a szeretőjét

-kutyáját, macskáját, nagymamáját

Kivéve téged.

Majd nézz utána mit jelent a szeretet. Mert én nem találtam olyan meghatározást ami magában foglalná a tiszteletlenséget, becsapást, árulást, hazugságot.

Teszem hozzá, lassan megértem a férjed. Egy éremnek két oldala van

2021. máj. 24. 17:33
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező aki megcsalja a párját két okból teheti

1 . Ilyen személyiség, nárciszitkus, önző ember, aki folyamatos visszajelzést keres. Nem szeret senkit magán kívül

2. Rossz, megromlott házassága mellett vágyik a szeretetre, intimitásra, együttlétre, megbecsülésre, de nem opció a válás.

Egyik esetben sem beszélhetünk szeretetről, szerelemről. Egy különbség van. Legalább a második esetnél egy jó embert találhatunk, aki benne ragadt egy rossz házasságban

2021. máj. 24. 17:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!