Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most szereti a rendszeres hűtlenkedő a párját vagy nem?
Szerintem neked egy jó pszichológus kéne.
Nem szereti, de lehet, hogy kedveli. Amúgy nekem az kevés, szóval egyértelműen szakításra biztatnék, bár nem nagyon szoktam ilyen kérdésekre válaszolni. Sose állítottam az ellenkezőjét, remélem, így nem kell szembeköpni magam.😉
Azt ugye tudod, hogy az "anonim" nem egy ember?😂
Férjed szeretheti:
-magát
-a szeretőjét
-kutyáját, macskáját, nagymamáját
Kivéve téged.
Majd nézz utána mit jelent a szeretet. Mert én nem találtam olyan meghatározást ami magában foglalná a tiszteletlenséget, becsapást, árulást, hazugságot.
Teszem hozzá, lassan megértem a férjed. Egy éremnek két oldala van
Kérdező aki megcsalja a párját két okból teheti
1 . Ilyen személyiség, nárciszitkus, önző ember, aki folyamatos visszajelzést keres. Nem szeret senkit magán kívül
2. Rossz, megromlott házassága mellett vágyik a szeretetre, intimitásra, együttlétre, megbecsülésre, de nem opció a válás.
Egyik esetben sem beszélhetünk szeretetről, szerelemről. Egy különbség van. Legalább a második esetnél egy jó embert találhatunk, aki benne ragadt egy rossz házasságban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!