Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockáztatnátok MINDENNAP a hazassagotokat egy olyanert aki nem jelent semmit?
Tudtam, hogy erre fogod verni magad :D
Igen, csak foglalt embereknek kellettem. Hogyne, sose másnak, nem is volt más kapcsolatom :D
Meg persze egy foglalt ember csak úgy hobbiból keres mást :D, tudjuk egy szerető nem is egész ember :D
Te most magadnak magyarázod a hülyeségeidet? Egyre gázabb vagy
Életem ilyen, amilyen? Lószart se tudsz, de nyugtasd csak magad de segítek. Több, mint boldog az életem. Van saját lakásom, saját pénzből, jó munkám, amit imádok, vannak jó barátaim és szeretek élni.
Van, hogy jön szerelem, amit veled ellentétben nem erőltetek és van, hogy jön jó szex.
Sorry hogy neked szar :)
:D büntetés :D irigykedj csak :D
Bizony komoly depresszió gyötör mikor felkelek és azt csinálom, amit hobbiként is imádok és jól is élek, ott ahol akarok, és jó emberek vesznek körül
Ne tudd meg milyen depressziós vagyok :D
Hogy erőlködsz
(tudom mi a kognitív disszonancia még egy depressziós diplomám is van , de sajna nem, ez most nem volt releváns)
Puszillak, írj még, látom nagyon fáj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!