Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockáztatnátok MINDENNAP a hazassagotokat egy olyanert aki nem jelent semmit?
13nál van igazság. Sok nő szeretné hinni, hogy bezzeg férfiak képesek érzések nélkül csak dugni (nem mintha ez a megcsalás tényén változtatna) de ez egyszerűen nem igaz. Egyrészről egy félrelép házasságában már eleve olyan űr szokott lenni, hogy hiányzik más is (pl ölelés csók, ugye ezek mind a törődés, szeretet jelei, ezért sem tesszük akárkivel) szóval ez is pótolva lesz, ráadásul ha a másikkal több időt tölt meg is kedveli mi kell még?
Van egy nagy vonzalom, hozzá kölcsönös szimpátia, ölelések bújások. Ezt minek nevezné bárki? Érzelemmentes gyógykúrás? Már elnézést. De ez távolról sem az
Ezek szerint én vagyok fura, hogy első randin már volt csók és érintések. Ti ezek szerint ezzel vártok ezzel, amíg a másik már sokat jelent és erős érzelmek vannak. Igen dicséretes ez az erkölcsös viselkedés. Milyen érdekes, hogy a hűtlenség ennek ellenére belefér.
Aki a első és egyetlen akar lenni, meg élete szerelme, az miért megy bele mosolyogva egy szeretői kapcsolatba?
15 Nem fura vagy, csak naiv
Mondok még meglepőbbet: nem egy embernek lesz az igazi a szeretője.
Jól van, rád hagyom. Látszik nulla ilyen kapcsolatot láttál belülről...
Rengeteg baratnom volt mar 😂
Negyven felett kellően idős vagyok? Taknyos kölyök 😂 6 szeretővel magam mögött?
Ebből 4 volt érzelemmentes, 2 nem.
És egytől egyig egy szarba ültek vissza.
Viszont felesleges kiráncigálásról beszélnem, mert én nem akartam egyiket sem, mivel nem szerettem volna válást.
Ettől függetlenül mindet én zártam le, 6-ból 4 sokáig keresett, ebből három még mindig felbukkan. Egy szétment a párjával, én őt nem fogadtam, mert addigra túl sokat bántott.
Egy van igazán köztük, aki csalódást okozott. Mert beleállt a játszmába és tudom mik lettünk egymásnak. Őt is én küldtem el. Kétszer.
Ennyit erről (ja és hogy miért nem vált: mert a felesége fél perc alatt lépne le a gyerekkel, mert hitellel vettek lakást, mert nincs hova)
Simán megcsókolni mást lehet, pl buliban , ismerkedésnél, de ennyi.
Viszont ha már viszonyba kezdesz, akkor később nem jön a csók egyszerűen nem hiányzik az ölelés attól akit nem szívből ölelnél, csókolnál. Ilyen szeretőm is volt. Még ágyban sem akartam megcsókolni. Pedig vonzódtam hozzá, de nem is gondolkodtam erről ott. De utólag belegondolva természetellenes lett volna. Szóval igen, mást csókolni főleg ha van párod és pláne megölelni, ami egy igen intim dolog, csak úgy nem szoktuk másokat. És nem egy pillanatnak szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!