Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockáztatnátok MINDENNAP a hazassagotokat egy olyanert aki nem jelent semmit?
Figyelt kérdés
Mindennap egy találkozó, csók, ölelgetes, ritkán szex.2021. máj. 21. 20:50
1/24 anonim válasza:
Nem ölelgetek meg csókolgatok olyat, aki nem jelent semmit. Ideális esetben a párommal teszem ezt. Ha meg mellette, akkor el is ásnám magam élve.
2/24 anonim válasza:
Nem jelent semmit, de ölelgeted meg csókolgatod?
Most nekünk hazudsz vagy magadnak?
3/24 anonim válasza:
Vannak akik maguk miatt kockáztatják a házasságukat ilyesmivel nem a másik miatt. Egyszerűen csak fel akarnak töltődni, kicsit élni a mindennapi szürkeségben.
4/24 anonim válasza:
Jó sok ideje van minden nap,mi a francért nem száll ki a házasságból?Ja azért,mert így baromi kényelmes és nincs mit kockáztatni,mert mindegyiket hülyére veszi.
5/24 anonim válasza:
Az már igencsak jelent vmit, ha mindennap van találka és van smaci is!
Az már viszony, tehát lőttek a házasságnak.
6/24 anonim válasza:
Vagy csak tudja, hogy nem kockázat semmit, mert ezt a megcsalást is megbocsájtja, mint az összes többit.
7/24 anonim válasza:
Aruld mar el, te vagy a megcsalt feleseg, ugye. Nagyon, de nagyon sokat jelent az, amiert, akiert kockaztat a masik.
8/24 anonim válasza:
Most nem azért de totál mindegy, hogy minden nap, vagy egy hónapban egyszer.
Hidd el, tapasztalat. Mert aki megcsalja a párját, nem azért nem megy sűrűbben, mert pont kielégítő a másikat csak hébe-hóba látni, hanem mert rövid pórázon van.
Ráadásul én az ölelést meg a csókot érzelmeknek veszem.
Sosem öleltem sima szexkapcsolatnál senkit nem is nagyon csókoltam, mert nem volt rá vágyam.
De az utolsó akinek a csókjára emlékszem, nagyon is jelentett.
Ölelni meg :) Nem vagyok nagy ölelgetős, de ha ellenkező neműt ölelek, hát oda bújni akarok.
9/24 anonim válasza:
Az ilyenek eleg onzo emberek. Nem merik vallalni a tetteik kovetkezmenyet, helyette hulyitik mind a ketto not. Ez van akiknek bejon, masoknak nem. De azert sokan megprobaljak, csak ket hulye not kell talalni hozza. Az egyik mar otthon van, te leszel a masik?
10/24 anonim válasza:
Miért, ha jelentesz neki valamit, akkor kevésbé fáj, hogy este mellette alszik, te meg egyedül? Jobb évekig hiába várni, hogy egyszer téged választ? A te sorsodon és a te életeden az ő érzesei nem változtatnak semmit. Felesleges ezen őrlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!