Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig voltál szerető/volt szeretőd? Hol és hogy jöttetek össze? Hol voltak a találkák? Milyen pozitívumai, negatívumai voltak a viszonyotoknak? Miért lett vége? Lebukás, akinél volt, hogy történt, mi lett a következménye?
Hát ez furcsa. Valamit érezni. De akkor a párotokat sem szeretitek őszintén, ha már megcsaltátok, pláne, hogy már volt érzés is.
Gondolom párod nem tudja
8 hónapig voltunk szeretők, kollégák. Munkahely, az otthonaink, hotelszoba, eldugott kávézók.
Aztán már nem bírtam tovább ezt, felbontottam a jegyességemet, mert nem voltam boldog, a szeretőm pedig pár nappal később felhívott, hogy elválik a feleségétől és velem szeretne lenni.
Azóta összeházasodtunk, gyerekeink vannak.
Ritka az ilyen. Vicc, hogy hány ember hiszi azt, hogy a szerető csak egy lyuk és a feleség a megbecsült nő egy félrelépés után. Közben hány ember ír itt arról, hogy nem tud válni, mert anyagiak stb. Lehet mondani, hogy gyáva meg kitalálja, de egy anonim oldalon...
És közben fél életét már úgy éli, hogy közben mást szeret.
Sajnálatos
Merni kell tudni váltani
Volt 3 hónapig. F45
Most júniusban 2 nap, 1 hónap, 2. napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!