Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tunnek a kapcsolatok érthetelennek az idö távlatából?
Ismerkedem tarskeresön par eve es parszor talalkoztam ferfival , akik AKKOR jó választásnak tuntek , vagy jó unalomuzönek , szerelmet is ereztem par iránt , lestem a telefont
Vegul megszakadtak a kapcsolatok
Hol en , hol ök untak rám
Ami az érdekes , hogy rá félév évre mikor eszembe jutnak es rajukkeresnék a Facebookon , mar a nevuk nem ugrik be , söt az egesz kapcsolatot utólag érthetetlennek , képtelennek érzem , es töröm a fejem, hogy hogyan állhattam szóba veluk akkor .
Pedig akkor logikusnak tunt
Azóta mar nem bizom a dönteseimben .
35 feletti nö
Mert az értelemhez, megértéshez kell némi “sütnivaló” is a fejben..
Szerintem nem értelmes emberre vall, ha valaki szakítás után degradálja az exét, elōadja, hogy sose szerette, semmi szeretnivalót nem látott benne. Ilyenkor ez téged is minōsíthet, mert felveti a kérdést, hogy minek voltál vele...
Nekem is vannak exeim, akiket utálok, de azért érthetōnek tartom azt, hogy anno szerettem ōket, a negatívumok mellett voltak pozitív tulajdonságaik is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!