Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, feleségek, akiket elhagyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, feleségek, akiket elhagytak a szeretőért, megpróbált visszakuncsorogni hozzátok a férjetek?

Figyelt kérdés
Ha igen, mikor, és miért? Kidobta a szerető, vagy nem működött köztük? Visszafogadtátok, vagy nem? Hogy vagytok azóta? Köszönöm a történeteteket!
2021. máj. 20. 09:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10: teljesen egyetértek :)

azért meglepőek a válaszok, mert közben rengeteg kérdés születik erről nap mint nap, és azokban a megcsalt feleségek mind vissz akarják kapni a férjüket, megbocsátani és újrakezdeni

2021. máj. 20. 11:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi 6 éve váltunk a szerető miatt. Azóta ő elvette a nőt és van 2 gyerek. Jól megvannak, neki a szeretője lett az igazi.Ezt onnan tudom mert nekünk is van egy közös és tartjuk a kapcsolatot.
2021. máj. 20. 11:48
 13/22 A kérdező kommentje:
12: köszönöm, neked biztosan nem lehetett könnyű :/ hogy viselted? mennyi időbe telt, míg te is új életet tudtál kezdeni? a házasságotok alapvetően rendben volt, "csak" képbe jött a szerető, vagy voltak komolyabb problémák? bocsánat a sok kérdésért, csak a teljes képet szeretném látni :)
2021. máj. 20. 11:50
 14/22 anonim ***** válasza:
77%

Vannak akik nem tanulnak a történtekből. Sok nőnek megfelelő önbecsülése sincs. Egyedül sem tudnak létezni 5 percre sem. Na és átlagon felüli gusztussal is rendelkeznek. És hisznek a mesékben. De azért léteznek normális értékrendű és önállóan is élni tudó nők. Ide most azok válaszoltak.

2021. máj. 20. 12:30
 15/22 anonim ***** válasza:

#11:

Ez a kérdés most nem nekik szólt, ha jól értem.

2021. máj. 20. 12:34
 16/22 A kérdező kommentje:
Ez mindenkinek szól, akinek van a témában tapasztalata :)
2021. máj. 20. 13:21
 17/22 anonim ***** válasza:
57%
11, lehet, ha gyerek van és azért lépne félre mert én elhanyagoltam őt, akkor talán megbocsátható lenne a félrelépése. De ilyen szituációban még nem voltam, nem is akarok lenni, így nem tudom.
2021. máj. 20. 13:31
 18/22 anonim ***** válasza:
67%

Dehogy hiányzik az exe. Dobbantott mind. Csak nem jött össze a másik, és nincs ló, jó a szamár is alapon.

Ilyen szerencsétlen, társfüggő emberek, akiknek kell a fix pont az életükben. Ennyi.

Nem tűnt fel, hogy egyik történetben sem arról volt szó, hogy a szerető tényleg bevált, de hú kitisztult a fejem (merthogy ilyen nincs)

Ezek gyáva alakok. Sokan váltanak és vállalják az új kapcsolatot boldogan, vagy ha az nem jön össze, vállalják a szingliséget. Ennyi

2021. máj. 20. 15:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

#18:

Nagyjából ez az oka, hogy nem sokan fogadják vissza az exüket, hiába akarna békülni.

Nálunk is ez volt. Hiába voltam szerelmes még mindig, hiába tettem meg mindent, akkor se voltam már 20 éves. Ellenben a kis kolléganővel... Előadta az exem, hogy nem tehet róla, ő már régen nem szerelmes belém, de a másikba igen, és át akarja élni még egyszer.

Egy évvel később ott pitizett, hogy rájött, mekkorát hibázott, csak engem szeret. Sajnos én még szerelmes voltam. Volt is nagy meglepetés, hogy nem akkor jön vissza, mikor akar, hanem elhajtom a búsba.

A kapcsolatfüggés is stimmel. Mindig van valami nő mellette, akikről nekem panaszkodik, és közben keresi mellettük a következőt.

2021. máj. 20. 17:56
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék, #18 -at ki szavazta le. Komolyan van aki elhiszi, hogy aki elhagyja, vagy akár csak megcsalja a párját, őt szereti?

Miféle álomvilágban éltek?

2021. máj. 20. 18:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!