Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, feleségek, akiket elhagyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, feleségek, akiket elhagytak a szeretőért, megpróbált visszakuncsorogni hozzátok a férjetek?

Figyelt kérdés
Ha igen, mikor, és miért? Kidobta a szerető, vagy nem működött köztük? Visszafogadtátok, vagy nem? Hogy vagytok azóta? Köszönöm a történeteteket!
2021. máj. 20. 09:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
38%

Én nem értem

Napi 20 ugyanolyan szeretős kérdés van

Miért nem olvasol vissza? Rögtön választ kapsz mindenre

Hogy lehet valaki ilyen agyhalott hogy naponta kibassza ezeket a sz.ar kérdéseket?

2021. máj. 20. 09:50
 2/22 A kérdező kommentje:
Kösz, bár nem a kérdésre válaszoltál. Olvasgattam már a hasonló kérdéseket (én még nem írtam ki, csak tapasztalatot gyűjöttem), de érdekelne a folyamat vége is.
2021. máj. 20. 09:56
 3/22 anonim ***** válasza:
96%

Összecsomagoltam a cuccát. Letettem a szerető ajtaja elé.

Kizártam és megírtam, hogy elköltözött az új címére.

Végül az anyjához kellett mennie, mert a szeretőnek sem kellett "állandóra".

Aztán elkezdtünk levelezni a szeretővel, kiderült, hogy amúgy csomó közös van bennünk.

Amikor a volt férjem meglátta, hogy együtt kávézgatunk, vagy együtt voltunk a hétvégén (csak összefutottunk egy harmadik városban, aztán közös programozás lett belőle) akkor az exem is rákapcsolt. Előszőr nálam kuncsorgott, utána az újdonsült barátnőmnél. Hát nem aratott osztatlan sikert a produkciója.

A szeretőre sosem haragudtam, csak a férjemre. A nőt inkább tekintettem "sorstársnak". Az exemet mai napig idegesíti, hogy jóban vagyunk. Végül ebben a történetben, én vittem a "nőt". :D

2021. máj. 20. 10:03
 4/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát ez érdekes tapasztalat lehetett, nem sokan barátkoznának a szeretővel :)
2021. máj. 20. 10:07
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Igaz nem a férjem volt, de 3 éves kapcsolat, másik nőért hagyott el telefonon keresztül. Aztán 2 héttel később írt, hogy nagyon hisztis volt a csaj nem bírja elviselni és esetleg nem folytathatnánk e.🤣 Mondtam, hogy bocs, de már van udvarlóm és rájöttem, hogy már nem szeretem, jó, hogy így alakult. Ez még nem a vége, 9 évvel később megkeresett facén, hogy haragszom e még rá. Mivel 60 km-re lakunk egymástól, nem is láttuk egymást azóta sem. Igazából eszembe se jutott 8 éve voltam együtt a mostani párommal és első gyerekemmel voltam terhes, nagyon boldog voltam/vagyok. Ő meg így járt. Túl jó nő voltam hozzá képest, ezt mindenkitől meg is kaptam. Utánam csak 1 hosszabb kapcsolata volt, már ha 1 év hosszúnak tekinthető.
2021. máj. 20. 10:12
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszi, hát igen, úgy tűnik visszanyalt neki a fagyi :)
2021. máj. 20. 10:26
 7/22 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk sem házasságból lépett le más nőhöz, de végül vissza akarta magát kuncsorogni. Nem tudom, hogy miért, nem kérdeztem, egyből leráztam. Pár évente még mindig megkeres, hogy nem lehetne-e esetleg valami... Az sem zavarja, hogy férjnél vagyok és gyerekünk van, néha csak felugrik facen a kis ablakocska, hogy már megint ő próbálkozna.
2021. máj. 20. 10:52
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondta el, hogy van más, nekem kellett rájönnöm, rákérdeztem, tagadta, aztán kis kérdezősködés után beismerte. Fiatalok voltunk és hülyék, akkor azonnal kellett volna szakítani, de nem ment...
2021. máj. 20. 11:03
 9/22 A kérdező kommentje:
Ezek szerint - legalábbis az eddigi válaszok alapján - sokan megbánjánk, hogy elváltak a szerető miatt. Kíváncsi lennék, ilyenkor mi az, ami nem jön össze az újjal, vagy mi hiányzik a megcsalónak, ténylegesen az exe, vagy csak a megszokás.
2021. máj. 20. 11:04
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Válás után 1 év múlva megpróbált visszaférkőzni,amikor már azzal a csajjal sem működött a kapcsolatuk, de hülye lettem volna újra kezdeni vele. Ha elment, akkor maradjon is ott. A lakásom nem átjáróház.
2021. máj. 20. 11:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!