Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik elfogadjàtok a megcsalást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elfogadjàtok a megcsalást, miért? És akik nem, ők miért?

Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 08:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Nem fogadom el, mert hátba szúrás, ráadásul pont azt, akit elvileg szeretsz.

Ha probléma van, meg kell beszélni és közös megoldásra jutni - legyen az nyitott kapcsolat vagy szakítás.

2021. máj. 19. 08:54
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
A megcsalásra nincs bocsánat. Nálam mindenképp szakítás lenne belőle, vagy válás. Ennél gusztustalanabb dolog nem nagyon van. Majd azzal a szájával csókolja az embert , meg a gyermekét amivel mást nyalogatott/ szopott? Na nem.
2021. máj. 19. 08:56
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
mert átbaszod vele a másikat, teljes mértékben visszaélsz a bizalmával
2021. máj. 19. 10:03
 4/12 anonim ***** válasza:
15%

2 Miért a gyerekét csak a te puncid/farkad után csókolhatja? :D

hát komolyan....

Én sem bocsájtanám meg egyébként. De mi köze ennek egy gyereknek.

Viszont én voltam mindkét oldalon, szóval így még jobban tudom mivel jár az ilyen "véletlen" megesett dolog.

2021. máj. 19. 10:04
 5/12 anonim ***** válasza:
29%
#4 valóban kissé szerencsétlen ennek a szájtisztaság dolognak az idekeverése. főleg, hogy a megcsaláshoz is kötődik másik irányból (régebben konzervatívabb közegben, ahol több ódzkodás övezte az orális szexet, létezett az a jelenség, hogy "nehogy már azzal a szájjal csókolgassa a gyerekeket az asszony, amiben előző este farok volt", úgyhogy a drága férj inkább prostihoz járt leszopatni magát)
2021. máj. 19. 10:12
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Én a magam részéről nem fogadom el, mert monogám típus vagyok, és hátbaszúrásnak tartom. Ettől függetlenül nem ítélem el azt, aki elfogadja / támogatja / semmiségnek veszi, csak azzal nem egymást keressük.
2021. máj. 19. 12:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogadom el, mert aljas, gerinctelen, tisztességtelen húzás. A másik bizalmának elárulása.
2021. máj. 19. 13:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogadom el a magam részéről. Monogám típus vagyok. Ha valaki nem az, nem illünk össze. Ha pedig a kapcsolatban probléma merül fel, a nyílt kommunikáció híve vagyok, és nem tartom korrektnek hogy a gondok megbeszélése helyett a másik fél inkább félremegy. Ha nem lehet a problémákat leküzdeni és megjavítani a kapcsolatot, azt elfogadom, de úgy vélem, az a tisztességes, ha a két fél szépen elengedi egymást és csak utána kezdenek új kapcsolatba. A megcsalt féllel szemben tiszteletlenség ez az egész megcsalás dolog. Ha valakit elvileg szeretsz, ha a párod, ne adj isten a gyerekeid anyja/apja, akkor a szerelem/szeretet mellett tiszteled is. A megcsalás számomra ezt a tiszteletet (is) mocskolja be.
2021. máj. 19. 13:10
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Azért nem fogadom el,mert a megcsaló milyen jogon itélkezik a párja felett holott ő általában azért teszi,mert rövid az élet vagy nincs élete stb. és dönt magáról.Viszont sunyi mód a másik felett is dönt úgy,hogy azt a másik nem tudja.Isteni játszma nemde....
2021. máj. 19. 13:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A félrelépő gondolkodás nélkül kockára teszi az addigi saját és a család életét.

Átvág, elárul.

Nincs bocsánat.

Hiszek abba, hogy aki

egyszer megteszi, máskor is megfogja!

2021. máj. 19. 18:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!