Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a szituról?

Figyelt kérdés

A következő a történet:

Exemmel 2,5 ev utan szunetet jelentettunk, a kapcsolatunk haldoklott, folyamatosan veszekedett velem, (pl. Egy lany ismerosomnek visszaintegettem, haverommal talalkoztam 1,5 orara) ilyen semmi dolgokon... vegul megbeszeltuk, hogy legyen szunet. Ezt követően, az exem minden masodik heten irt nekem, hogy szeretne talalkozni, szeretne ujra probalni, most minden jo lesz. Gyakorlatilag meg volt irva, hogy lesz meg kozunk egymashoz es megfogjuk probalni, o is ugy tervezte, hogy nyar korul ujra egyutt leszunk, en is igy terveztem, hogy leerettsegizem es utana foglalkozok ezzel.

Mai nap felkoszontott nevnapon alkalmabol, es megint talalkozni akart, megkerdezte hogy ezen a napon jo, es mondtam neki, hogy nem jo mert ez meg ez meg ez a dolgom egesz heten (ha raertem volna belementem volna), es bloffkent beleirtam, hogy a csajom anyjat kell elvinnem oltasra. Ezen meglepodott, megkerdezte "mivan?"... utana azt mondtam h szexkapcsolat es megkerdeztem vele volt-e valami, es itt nyert ertelmet a bloffolesem. Elmondta hogy beszelgetett egy-ket sraccal es hogy volt egy froccsteraszos story. Megkertem, hogy reszletesen meselje el. Kiderult h egy random csavo veletlen megbotlot a szekeben amin ult majd bocsanat keres jeleul felhivta magukhoz, ittak es elmondta hogy a srac lesmarolta es hogy utan jottek maguktol a dolgok, a srac eroskodott, hogy gumi nelkul de vegul felhuzta stb. es "ja de nagyon szar volt". Utana mondtam, hogy vege. Ezek utan meg elkezdett mentegetozni, utana engem hibaztatni.

En ugy gondolom, hogy eleve en voltam neki az elso es most ha osszejonnenk nem tudnek hozza erni se, szeretkezni meg vegkepp nem. Szoval mar itt ertelmet veszitette az egesz.

Ahhoz tudnam hasonlitani, mikor szeded fel a kutyahanyasat es akaratlanul elkezdesz oklendezni, ha csak belegondolok hogy egy olelest kene adnom neki.

Szoval nalam vegleg elvagta magat.

Arra lennek kivancsi, hogy ha az en helyembe lennetek ti mit csinalnatok? Megbocsaltanatok neki, ugyan ezt, stb?

Illetve hogy ezt hogyan tudnam feldolgozni mert lelkileg tonkre mentem..

2021. máj. 10. 02:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szünet számomra azt jelenti, hogy egy elhidegült kapcsolatot van-e ertelme folytatni, szünet alatt ket fele opcio történik: 1. Az ember szünet alatt, folyamatosan gyötrik az érzelmek, hogy de jo lenne ujra összejönni, de jo lenne megölelni stb. ez azt jelenti, hogy az a kapcsolat nincs még veszve és fel lehetne pezsdíteni újból az egészet.

A 2. az meg az, hogy ha szünet alatt azt érzi az ember, hogy de jó végre szabad vagyok, tök jó most minden, nem vágyik vissza arra mi volt és jobban érzi magát, na akkor derül ki hogy az a kapcsolatnak a vége.

Én pontosan nem tudtam még eldönteni, de elég sok érzésem volt a 2.-al kapcsolatban, hogy én ezt nem akarom, mert jó az ami most van. De úgy voltam vele, hogy nem veszthetek semmit az ő kedvéért megpróbálom, tovább már nem tudok sérülni. Tehát én úgy gondolom, hogy van értelme a szünetnek, mert nekem is segített eldönteni, hogy kell-e folytatnom vagy nem, igaz hozzá segített a sorsnak a jele ezzel az utolsóval, hogy tényleg ne...

#4 Én úgy gondolom, hogy ha én egy kapcsolat után vagyok pár héttel, akkor én nem tudok semmit se csinalni massal, pedig en aztan egy eleg szexualisan tulfutott ember vagyok. Nekem is lett volna rá alkalmam, hogy szexeljek szám szerint 3, de soha nem jutott el odáig, hogy meg is tegyem. Mert van önkontrolom és tudtam, hogy ha én ezt beadom akkor megfogom bánni késöbb, mint ahogy neki sikerült. A másik meg szerintem biztosra megvolt írva az, hogy mi nyáron újból együtt leszünk, mert mind a ketten elmondtuk, hogy hamarosan találkozni fogunk, tehát ha úgy lett volna szünet, hogy csak legyen szünet azt majd utána kiderül valami, akkor azt mondom oké.

#5 Persze, hogy blöfföltem különben nem tudom meg azt az információt, ami miatt nem müködhetne tovább ez az egész. Magamat meg nem fogom palira venni. Szerintem teljesen érthető volt amit csináltam. Az meg fix, hogy megtörtént vele, és elmondtam neki, hogy blöfföltem utána.

#6 Ez a fajta szünet tényleg nem a félrejárás miatt volt. Nem, nem fogok megbocsatani és visszamenni, ezt rosszul gondolod. A szünetről fentebb már írtam. Szerintem teljesen normális volt a blöffölésem, most gondolj bele, hogy ha nem blöffölök akkor, lehet hogy most vele sétálgatnék kézen fogva az utcán, úgy hogy mint sem sejtek erről az egészről amit tett.

#7 Nekem bevált. Én nem reménykedtem, hogy az újrakezdés után tényleg minden jó lesz, ő mondogatta. Szerintem korrekt volt az én érdekeimbe ez a blöff, most gondolj bele, hogy ha nem blöffölök akkor, lehet hogy most vele sétálgatnék kézen fogva az utcán, úgy hogy mint sem sejtek erről az egészről amit tett.

Én is így gondolom, hogy jobb így de viszont nem tudom feldolgozni, hogy hogy tehette, 2,5 a kukába dobott, miért, anyuci apuci pici lánya aztán egy random csávóval az utcán stb.

Ha szakitottunk volna 2,5 után egyből akkor a pozitív dolgokat raktároztam volna el, de így ez nem fog menni, mert rácáfolt mindenre ami akkor pozitív volt.

#8 Jelenleg is bőgve küldözgetni a hangüzeneteket, hogy megbánta. Félre ismersz.

#9 Én úgy gondolom van, fentebb már kifejtettem. Ebbe az esetben nem a szamaras dolog történt meg...

#10 Inkább mondjuk azt, hogy szüneteljünk és jöjjünk rá, hogy ennek van-e jövője..

2021. máj. 10. 11:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Tovább akarsz szünetelni? Vagy, vagy. Semmi értelme tovább szünetelni. Vége vagy sem? Akarod vagy sem?

Az ő kedvéért ne próbáld meg.

2021. máj. 10. 12:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Aki hülye h@ljon meg.
2021. máj. 10. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!