Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben?
Szerintem jó az a megoldás amit leírtál.
Én biztosan így csinálnám.
Jobban fog fájni a haverodnak, ha megtudja azt, hogy tudtál /tudtatok róla és mégsem szóltál semmit.
Valóban nincs jó megoldás, de mindkettő helyzet rossz lenne.
Az is ha szólsz, mert elsülhet rosszul, de szerintem nekem mégjobban fájna az, ha a körülöttem lévő emberek nem szólnának egy szót sem.
"A tudomásomra jutott, hogy egyik haveromat csalja a barátnője, sajnos ezt kb. már mindenki tudja körülötte csak ő nem veszi észre és hülyének van nézve ez miatt meg kárörvendenek, csodálkoznak az ismerősök is a közelében"
Mik a konkrétumok?
Mit jelent, hogy tudomásodra jutott? Mit takar, hogy kb. mindenki tudja, és hülyének nézi? Ki tud mit és mit csinál konkrétan?
Milyen érdekes, ha fordított helyzet van, mindjárt ribi meg borítsd ki a bilit kommentek jönnek. Tegnap egy nő tett fel hasonló kérdést és a férfiak porig alázták, hogy ne szóljon bele más életébe. Érdekes!
A kérdésre válaszolva: Én is voltam ilyen helyzetben, engem csalt az exem és ahogy az lenni szokott, rajtam kívül mindenki tudott róla, csak én nem. Nem mondták el nekem, hagyták, hogy magamtól jöjjek rá. Ehhez viszont sok idő kellett, mivel nagyon szerelmes voltam. Ma már azt mondom, bármennyire fájt volna, sokkal jobb lett volna, ha elmondják. Ettől függetlenül nem haragszom rájuk, én is pont ilyen tanácstalan lennék hasonló helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!