Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki tényleg megbánta, hogy megcsalta a párját?
Őszintén, és rájött, hogy a párját szereti?
Vagy létezik hogy valaki csak azért marad, mert fél, hogy a gyerekét a párja ellene nevelné, vagy válás után kevesebbet látná?
Illetve ha valóban megbántátok, hogy számoltok el a lelkiismeretetekkel?
Próbáljátok kiengesztelni a párotokat (még ha nem is tudta meg a megcsalást). Kedvesebbek vagytok és figyelmesebbek, hogy érezze, hogy őt szereted?
Én megbántam.
Szerettem, csak elhanyagolt érzelmileg.
Megbeszéltük és utána olyan szerelmesnek éreztem magam, mint a legelején. Én mindig is szerettem őt. Csak gyenge voltam és hagytam, hogy más pótolja az űrt, amit ő okozott bennem. Még pár évig együtt voltunk utána, aztán csak vége lett. De én nagyon szerettem őt és nehéz is volt elengedni.
De ez kinek jó? Mármint hogy gondolatban mással van? Ott van, de mégsincs ott..
Nem tudnám ezt csinálni a másikkal. Előbb mondanám hogy legyen vége, minthogy tudom hogy már másé a szíve és nem szerelemből van mellettem.
Ezt én sem értem. Sokan gondolják, hogy a megcsalás ott kezdődik, hogy a másik szexel valaki mással, közben már simán rá ácsingózott hónapok óta. Szerintem itt már tök mindegy, hogy összejön-e vagy sem.
Gyilkosság és gyilkossági kísérlet közt sincs különbség, csak az egyiket elbénázták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!