Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is volt olyan, hogy rettenetesen megbánta, hogy megcsalta a párját és ezáltal elvesztette őt?
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy lehettem ilyen hülye. Teljesen jó volt a kapcsolatom,csak kíváncsi voltam. Egyszer lefeküdtem mással,nem is volt jó,bűnrudatom is volt,rá is jött az akkori párom. Szakított velem. Eltelt már 3 év, de azóta se találok hozzá hasonlót,ő mindent megadott nekem. Ő már meg is nősült, én pedig boldogtalan vagyok. Mindig az leszek.2017. aug. 25. 13:32
1/10 anonim válasza:
ez van a p1n4d hajt...előbb kellett volna gondolkodni!
de ez így van jól, megérdemelted a sorsod, hisz te mekkora csalódást okoztál másnak
2/10 anonim válasza:
Túl kéne tenned magad ezen, és elfogadnod, hogy hoztál egy hibás döntést!
Arra törekedj, hogy jó irányba változz és tanulj belőle, máskülönben ezen fogsz keseregni egész életedben!
3/10 anonim válasza:
Nem értem, mi bajod, szerintem tök jó, hogy a volt párod talált végre egy normális nőt :) ez a sztori amit írtál, teljesen happy end.
4/10 anonim válasza:
Nem csak a nagy NŐ-t, de a családom, az egzisztenciám és a barátaim jó részét is elvesztettem egy olyan nő miatt, aki csak szórakozott velem pár hónapig.
Azóta se találtam hasonlót sem. Nem vagyok már olyan fiatal, egyre nehezebb egyáltalán találni valakit.
5/10 anonim válasza:
Ez egy jó lecke volt számodra. Remélem, tanulsz belőle. A következő megcsalás már úgy történik, hogy ne derüljön ki.
6/10 anonim válasza:
Én a nagylányom szeretetét vesztettem el, sosem látogat meg, a féltestvérére sem kíváncsi.
7/10 anonim válasza:
Szerintem minden úgy történik, ahogy történnie kell. Ha együtt kellene, hogy legyetek, akkor úgy lenne. Ha egymásnak lennétek teremtve, akkor ő sem tudna nélküled élni, megcsalás ide vagy oda. Lépj tovább!
8/10 anonim válasza:
7-es válaszában elég nagy igazság van...
És abban, aki azt mondja, hogy hibáztál, tanultál belőle, most már ideje lenne továbblépni.
9/10 anonim válasza:
Én is azt mondom,ha annyira imádok valakit,egyszer el tudnám nézni.. Amúgy egy félrelépésemet se bántam meg életemben.
10/10 anonim válasza:
azt kapod, amit megérdemelsz. Picsogtál volna azelőtt, hogy félrekurtál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!