Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha meglátok egy ismerősömet facebook-on, hogy terhes, gyereket vár, akkor abban a pillanatban teljesen elvesztette nálam a nőies értékeit?
Akkor még nem, amikor "el van jegyezve", mert azoknak a nagy részéből nem lesz semmi, és 1 éven belül teljesen eltűnik a pali a képből. De amikor azt látom, hogy terhes, akkor olyan mintha megsemmisülnének a női értékei a szememben egy pillanat alatt. Azelőtt még hajlandó lettem volna "úgymond" bármire, akárcsak a többi férfi. Ha írt volna, hogy ebben meg abban segítenem kéne neki, ugrottam volna mint egy pincsikutya, valójában minden férfi így van vele ha fiatal és potenciális nővel van dolga, mert sokat remél a dologtól. De miután meglátom, hogy más férfitól gyereket vár, már 50 forintom sem lenne kölcsönbe, és egy percre sem érnék rá soha neki.
Más férfi is van ezzel így?
Kövezzetek meg érte, de attól a ponttól kezdve, hogy egy nő gyereke(ke)t szül, én sem a nőt látom benne.
Persze lehet remek családanya, meg jó feleség, meg a férjének jó nő, de nekem még ha elválna, és szingli lenne, nőként akkor sem kellene.
Mert tudod, hogy onnantól nem igen rúgsz labdába, bezárult a kapu.
Elvitték, elkelt, és mivel nem a tied volt a nyertes licit, már "annyira nem is kell, nem is jó"...
Ennyi, kár túlbonyolítani.
(Utolsó meg sterilizáltassa magát, sajnálnám nagyon azt a nőt, akit véletlen teherbe ejtene.)
Az, hogy nem tekintesz egy terhes nőre nőként, a te dolgod, de az, hogy utána egy apró szívességet sem tennél érte, mert számodra kiesett a dugható kategóriából, nos az elég szánalmas rád nézve.
Kiábrándítalak, egy nő sem fog egy kis segítséget szexxel honorálni, csak kihasználják, hogy kanos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!