Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalók, mi volt az okotok a félrelépésre?
Jajj de mosdatják itt a nők egymást hogy igenis rendben van a megcsalás.
Elmondom az ilyen dolgoknak mindig az a veleje hogy a férj van elhanyagolvan. Akkor meg ne mondja a nő higy miért nem kap egy kedves szót sem...
Aztán egyből ugrálnak más pasi nyakába... hányinger
"Nem mondanám hogy elhanyagol, csak nem pont azt a törődést nyújtja mint amire vágyom."
Azt, hogy mire vágysz, azt meg is beszélted vele, vagy csak arra vársz, hogy kitalálja, mi az, ami neked jó lenne?
Elnézést, hogy ennyire elkanyarodtam a témától.
Hiányzik a szeretet és a bizalom.
Bizos voltam benne, hogy sosem csalnék. De már annyira elegem van a folyamatos rosszindulatból, dühből, erőszakos okoskodásból, manipulatív ügyeskedésből, hogy következő adandó alkalommal vszínűleg már nem rajtam fog múlni, hogy mástól kapjam meg...
ffi
13-es kérdező
"tudom a páromat ràvenni"
Nem tudom, hogyan próbálod, de az fordítva is elsülhet. Tapasztalatom szerint van olyan elképzelés a nők között (anyáról lányára hagyományozódik), hogy ők az ravaszabbak, és rafináltan észervétlenül tudják a pasit olyasmire rávezetni, amire gondolják, és amit ffi nem gondol.
Csakhogy, ez nem minden pasinál működik. És aki átlát a szitán, annál onnantól fogva a bizalom, megbecsülés és ezekkel együtt a törödés ösztöne egyre csak leépül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!