Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki megcsalás után úgy döntött, hogy újrakezdi a párjával, de megbánta?
Nem feltétlen bukott be. De nem a megcsalt szemszögére lennék most kíváncsi, hanem arra aki félrement.
Van olyan, aki úgy érzi, hogy rosszul döntött?
Nézőpont kérdése. Egy ideig működött, meg tudtuk beszélni, mi vezetett idáig. Én elmondtam, őszinte voltam.
Majd ismét elindult a kapcsolat a lejtőn lefelé és egy kínkeserves 1 év lett még belőle. És ami a vicc, hogy én szenvedtem és mentem tönkre lelkileg, nem ő.
2 dolgot tanultam:
- a megcsalás nem megoldás
- ahol már felmerul a megcsalás gondolata, ott lépni kell. Mert valószínűleg olyan probléma áll a háttérben, amit már milliószor próbáltunk megoldani, mégsem ment.
ismét elindult a kapcsolat a lejtőn lefelé
Kicsit olyan, mint mikor karácsony van, nem? Egy rövid időre mindenki boldog, majd jönnek a szürke hétköznapok, a valóság. Semmi sem változott
Én megbocsátottam.
Barátok rokonok mondták ne tegyem, mert az ilyen alakok nem változnak.
Én úgy gondoltam egy botlás még belefér, meg tepert is, hogy ő megbánta, rosszkor volt rossz helyen stb.
Majd ezután még 5 évig együtt voltunk. Addig amíg azt nem mondta, hogy ő már nem szeret mert megismert egy másik nőt. (megjegyzem ez egy másik szerető volt, vele 2 évig hempergett, és mint utólag kiderült nem ő volt az egyetlen a megbocsátás után).
Ő most boldog, én meg próbálom elfejelteni és új életet kezdeni.
Csak az a bosszantó, hogy ha akkor hallgatok a barátokra és a rokonokra, akkor már rég új életet kezdtem volna.
De mindenki saját hibájából tanul.
Addig jár a korsó a kútra... ismered?
Na én addig szoktam.
Aztán kezdődik elölről,ha bukta van.
Olyasmi.Persze egy másik kapcsolatban.
Az ilyen bebukást nem nézik jó szemmel sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!