Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres az ex szeretőm?
Ő a házas. Nem is bukott le.
Már vége, csak nem értem, azt hittem, hogy írni fog, de már 2 hónapja nem hallottam felőle.
Furcsa, hogy most hirtelen a felesége szoknyája mellett ül, holott eddig onnan menekült
Hirtelen megint szerelmes lett?
De most meg ne haragudj, ilyen kérdésre mit vársz? Miért kéne keresnie, ha szakítottatok? Ráadásul te kezdeményezted.
Még ha nem lenne nős, se érteném a logikát, így meg még kevésbé.
Nem haragszom. Nem úgy vetettem véget, hogy eredj innen. Nyilván oka volt. Nem váltunk el haraggal.
Könnyen elengedett. Ez bánt :)
"Én, de nem sírt össze-vissza. Elfogadta, megértette."
Eszem megáll! Kidobod a pasit, és azon sírsz, miért nem könyörög?
Néha szégyellem, hogy nő vagyok.
Mondom, hogy nem dobtam ki. Csak mondtam, hogy nekem nem felel meg úgy ahogy ő elgondolta és én nem állítok senkit választás elé. Így léptem én.
De most attól még a szexuális vonzalmam megmaradt, gondolom neki is.
Így el nem tudom képzelni hogy hogy érezheti jól magát abban a kapcsolatban, ahonnan hozzám jött
Hiúsága vérig van sértve. Ő, aki két nőt is tartott, kosarat kapott tőled!
Tuti utál most egy darabig emiatt. Azt nem tudhatod, otthon mi történt, lehet, h lebukott, v pont emiatt a "pofon" miatt kicsit teper otthon.
Ha egy kicsitnis több volt, mint szex, visszamegy.
Ha így nincs számodra értelme, akkor ne is gondolj rá!
#15 Lebukás szélén volt, azt tudom. Szerintem most is. Több volt, mint szex.
Nem tudom utál-e, lehet. Szeretnék nem gondolni rá :)
#16 Ez is lehet, bár szerintem neki sincs hetente ilyen szexuális vágya más iránt
#17 Nem csalt még eddig.
Jézus, most kielégültél?
Gondolom kettőnk között feküdtél és ezért tudod, nem szimplán ész az ideg :)
De hajrá, látom nem bírsz magaddal
Beszélj róla, mi fáj, meghallgatlak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!