Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem keres az ex szeretőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres az ex szeretőm?

Figyelt kérdés

Ő a házas. Nem is bukott le.

Már vége, csak nem értem, azt hittem, hogy írni fog, de már 2 hónapja nem hallottam felőle.

Furcsa, hogy most hirtelen a felesége szoknyája mellett ül, holott eddig onnan menekült

Hirtelen megint szerelmes lett?

2021. ápr. 30. 14:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

De most meg ne haragudj, ilyen kérdésre mit vársz? Miért kéne keresnie, ha szakítottatok? Ráadásul te kezdeményezted.

Még ha nem lenne nős, se érteném a logikát, így meg még kevésbé.

2021. ápr. 30. 15:31
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem haragszom. Nem úgy vetettem véget, hogy eredj innen. Nyilván oka volt. Nem váltunk el haraggal.

Könnyen elengedett. Ez bánt :)

2021. ápr. 30. 15:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"Én, de nem sírt össze-vissza. Elfogadta, megértette."

Eszem megáll! Kidobod a pasit, és azon sírsz, miért nem könyörög?

Néha szégyellem, hogy nő vagyok.

2021. ápr. 30. 16:00
 14/20 A kérdező kommentje:

Mondom, hogy nem dobtam ki. Csak mondtam, hogy nekem nem felel meg úgy ahogy ő elgondolta és én nem állítok senkit választás elé. Így léptem én.

De most attól még a szexuális vonzalmam megmaradt, gondolom neki is.

Így el nem tudom képzelni hogy hogy érezheti jól magát abban a kapcsolatban, ahonnan hozzám jött

2021. ápr. 30. 16:04
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

Hiúsága vérig van sértve. Ő, aki két nőt is tartott, kosarat kapott tőled!

Tuti utál most egy darabig emiatt. Azt nem tudhatod, otthon mi történt, lehet, h lebukott, v pont emiatt a "pofon" miatt kicsit teper otthon.

Ha egy kicsitnis több volt, mint szex, visszamegy.

Ha így nincs számodra értelme, akkor ne is gondolj rá!

2021. ápr. 30. 17:40
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
Figyelj, szeretni biztos nem szeretett, kizökkentetted a hétköznapokból. Mivel lezártad és nincs több lopott óra, feleslegesen nem fog kockáztatni, hogy lebukjon. Egy kellemes emlék leszel neki. Keresni fog majd valakit, akivel pótol téged.
2021. ápr. 30. 17:42
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem is a kérdezőt pótolja, hanem azt ami hiányzik a házasságából. Nem hiszem, hogy az ilyen csapodárok kötődnek érzelmileg.
2021. ápr. 30. 18:01
 18/20 A kérdező kommentje:

#15 Lebukás szélén volt, azt tudom. Szerintem most is. Több volt, mint szex.

Nem tudom utál-e, lehet. Szeretnék nem gondolni rá :)

#16 Ez is lehet, bár szerintem neki sincs hetente ilyen szexuális vágya más iránt

#17 Nem csalt még eddig.

2021. ápr. 30. 18:25
 19/20 anonim ***** válasza:
71%
Több volt mint szex... hhaahaha. Neked, de nem neki. Valószínűleg már talált is másikat.
2021. ápr. 30. 21:54
 20/20 A kérdező kommentje:

Jézus, most kielégültél?

Gondolom kettőnk között feküdtél és ezért tudod, nem szimplán ész az ideg :)

De hajrá, látom nem bírsz magaddal

Beszélj róla, mi fáj, meghallgatlak :)

2021. ápr. 30. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!