Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki nem társkeresőn keres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem társkeresőn keres kapcsolaton kívüli szexpartnert / szeretőt, hogy mertek kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ha nem mertsz kockáztatni társkeresőn, ahol eleve tudja másik fél, hogy mit akarsz, hogy szólítasz meg valakit?

Hogy nem félsz, hogy pl. ő bebuktat?

Utcán ismerkedsz? Hol? Nyilván munkahelyet most kizárnám, mert ott van lehetőséged megismerni, de pl. egy idegen nőnél hogy mersz kezdeményezni, ha eleve félsz szeretőt keresni?

Vagy nem tervezed és megtörténik. Nők kezdeményeztek nálad?

2021. ápr. 2. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogyhogy hogy? Udamesz es megmondod h megtetszett es neme van kedve ismerkedni.... Nem olyan nagy kunszt ez
2021. ápr. 2. 15:24
 2/8 A kérdező kommentje:

És mi a garancia, hogy nem akad ki, és kezd el beköpni a nejednek?

Mi alapján választod ki?

2021. ápr. 2. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Az összes szeretőm a munkahelyről volt.

Ott könnyű lebeszèlni.

A kapcsolatban levő nők 90% a elcsàbítható ha megfelelő a partner, van rá hely és idő és 100% a diszkréció.

2021. ápr. 2. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Ha ismeretlennel ismerkedsz nem fogja tudni hogy nejed van, ha okosan cisnalod akkor megmarad szeretonek es jo idejig dugosgathatod mindig azt mondogatva neki h mar gondolkossz a valason meg hogy nagyon nem jo otthon stb.
2021. ápr. 2. 15:35
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Alapból csak olyanhoz menj oda, akin látszik hogy nem siet. Az sem árt, ha előtted láttad, hogy ő is megnézett téged magának. Sosem lehet tudni ezt biztosra, de ha valaki pár másodpercig megbámul, vagy többször is rád néz, akkor esélyes. Van ez a tetszős tekintet is, amit valaki akkor vág, ha tetszel neki. Ha sokan néztek már rád úgy, akkor felismered.

Nem azt mondom én hetente csinálom, de életemben néhányszor már mentem oda így lányokhoz. Volt, akihez a trolibuszon, volt akihez a lépcsőházban, volt akihez az egyetemen a folyosón állva, volt akihez buliban, stb. Főleg ha én is olyan állapotban éreztem magam (magabiztosan, felpörögve éppen). De egyik esetben sem előre terveztem, csak épp úgy megtörtént. És igen, volt hogy végül nem lett semmi, vagy elküldött a csaj. És? De olyanok is voltak, amikor legalább szex lett. És inkább a jóra emlékszem vissza, nem a rosszra.

Meg azt is csak az ostoba emberek csinálják, hogy egyből felhozzák a szex témát is. (Beszélgetéskor, mert pl a férfi azt hiszi, hogy az beindítja a nőket. (Miközben nem.)) Nekem volt olyan összejárós szexpartnerem, akivel csak a 3. randin feküdtünk le először, előtte normál módon randiztunk/ismerkedtünk és talán a szex sem merült fel beszélgetéskor.

2021. ápr. 2. 15:37
 6/8 A kérdező kommentje:

5 Nagyon rutinos vagy.

És ilyenkor mindegy ki a hölgy? Csak épp megtetszetek egymásnak?

Úgy értem gondolom nem vagy házas, vagy ilyesmi, hogy ilyen sűrűn csajozol

2021. ápr. 2. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

2:

1. Idegennel ismerkedsz, aki nem tudja (meg), hogy kapcsolatban vagy.

2. Szintén kapcsolatban lévővel ismerkedsz, aki szintén megcsalásra keres valakit és egyikőtök érdekében sem áll kiteregetni a másik párjának.

2021. ápr. 2. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:

"És mi a garancia, hogy nem akad ki, és kezd el beköpni a nejednek?"

Semmi.

De aki erre adja a fejét, hogy a párja mellé szeretőt is keressen, az már mer kockáztatni, hisz regisztrált egy ilyen oldalra.

Aki komolyan szereti a párját, az ilyenen el sem gondolkozik.

2021. ápr. 2. 17:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!