Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férj mennyi ideig tud otthon színészkedni, úgy hogy
ne bukjon le?
Figyelt kérdés
Lezárt vagy futó kapcsolata után
Tényleg van, aki évekig is képes eljátszani a tökéletes férjet, és nem veszi észre a felesége?
Bármeddig, ha az asszony mindenképpen vak akar lenni. Itt az oldalon is van egy nő, aki konkrétan a férj talpát nyalja , mert vele oszt meg családi fotókat, nem a szeretőjével. Csak azt éppen elfelejti, hogy lehet a szeretőt nagyobb élvezettel nyalja, mint őt. 🤭De a lényeg, hogy a facen kint legyen 2 fotó, amin ő szerepel a csapodár férj mellett, és ezzel szerinte meg is van a családi boldogság. Mit mondjak, elég igénytelen egy nő az önbecsülés teljes hiányával. Teljesen lemegy pincsibe az aranyfszú férje miatt.
2021. ápr. 30. 12:35
12/22 A kérdező kommentje:
11# És olyan nincs, hogy valaki nem is tud róla? Hogy olyan zseniális a férj? Nemrég olvastam itt, hogy mielőtt lelépett volna még szerelmes dalokat küldözgetett a párjának. Ez se semmi
2021. ápr. 30. 12:38
13/22 anonim válasza:
Vannak nagy színészek a pasasok között, az tény. De ésszel élő,önbecsüléssel rendelkező, nem kizárólag a rózsaszín ködben élő nőket azért jóval nehezebb átverni.
Az a fő probléma inkább, hogy nem akarják tudomásul venni, hogy át vannak bszva, mert fontosabb a szeretővel való versengés(ehhez viszont már van kellő egójuk), vagy mindenképpen férjnél akarnak maradni. Ez viszont rombadől, ha a férj egyszercsak talál egy olyan nőt, aki miatt tényleg meglép a családjától. Na akkor vége lesz a férjezett státusznak.
2021. ápr. 30. 12:54
14/22 anonim válasza:
12, nekem egy volt kollégám a cégnél mindenkit megdugott, akit csak lehetett, de közben a karjára tetováltatta a felesége nevét egy szív kellős közepébe. Nagyjából mindenki hányt tőle, főleg, hogy onnantól kezdve amikor csak lehetett, ujjatlan trikóban mászkált. Közben meg mindenki tudta, hogy éppen kit kúrogat a cégnél. Aztán ha az asszony bejött a céghez, lesütött fejjel mászkált köztünk, szánalmas volt.
2021. ápr. 30. 12:54
15/22 anonim válasza:
Úgy látom magára is ismert a 73%-os.🤭
2021. ápr. 30. 12:56
16/22 anonim válasza:
Tapasztalatom, hogy minden megcsalás kiderül, ha az tartós. Nyilván az egyszeri alkalmak nem, de ha már rendszeres, mondjuk úgy szeretői kapcsolat van, az tuti kiderül. Onnantól már csak a megcsalt fél habitusán múlik, meddig és hogyan tovább. Egy darabig lehet titkolni, de sokáig biztosan nem. Max az van, hogy a megcsalt fél úgy tesz, mintha nem tudná...
2021. ápr. 30. 14:31
17/22 A kérdező kommentje:
És ha a megcsaló simán csak lecsíp a munkaidejéből?
Persze egyetértek azzal, hogy egy viselkedésbeli változás fel kellene, hogy tűnjön otthon
2021. ápr. 30. 14:56
18/22 anonim válasza:
"nekem egy volt kollégám a cégnél mindenkit megdugott, akit csak lehetett, de közben a karjára tetováltatta a felesége nevét egy szív kellős közepébe." :D :( Bakker ez olyan prosztó.
Goldmund, megkérdezhetem mi az eset címe? Vagy a dokumentumfilmé? Köszönöm!
2021. ápr. 30. 15:25
19/22 A kérdező kommentje:
Bár nem tőlem kérdezted, de a BTK gyilkos is ilyen fazon volt
2021. ápr. 30. 15:48
20/22 anonim válasza:
Évekig. De csak ha naív és kicsit szétszórt a feleség, mert én pl szinte biztos hogy kiszúrnám ha valami van, plusz mi 0-24 dumálunk akkor is ha valamelyikünk nincs épp itthon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!