Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalók, akik otthon eljátss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalók, akik otthon eljátsszák a jó férjet/feleséget?

Figyelt kérdés

Hogy hitetitek el, hogy minden rendben. Olyanokat kérdek, ahol nincs nyitott házasság, csak tudjátok, hogy nem megy úgy ahogy kéne, de egyikőtök sem vált egyéb okok miatt (gyerek, pénz, család, munka stb)

Mivel mutatjátok, hogy minden rendben? Rokonok, ismerősök sem sejtik?

Van lelkiismeretfurdalásod? Mi a legfőbb ok, hogy maradsz?

2021. ápr. 24. 15:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem kell mutatni semmit, pont ugyanúgy történik otthon minden, mintha mi se történt volna. Nem sejtette senki. Lelkiismeret furdalásom nem volt és három gyerkőc plusz pénzügyi okokból maradok 🤷‍♂️ F
2021. ápr. 24. 15:14
 2/13 A kérdező kommentje:

Úgy értem , hogy nem olyan ez, mintha két külön világban élnél? Egyik a család, ahol te vagy a férj/feleség-szülő, másik meg egy teljesen más élet, amiről kb, senki sem tud.

Te pedig otthon egyvalaki vagy, és társaságban is, de egyedül vagy pedig a szeretőddel egy másik ember

2021. ápr. 24. 15:42
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen más világ, más érzések. #1
2021. ápr. 24. 15:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem nehéz?
2021. ápr. 24. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Dehogynem, főleg mikor nem lehetek együtt valamiért azzal, akit szeretek 🤷‍♂️
2021. ápr. 24. 16:09
 6/13 A kérdező kommentje:
És hogy éled meg pl a mindennapi dolgokat? Mikor a szomszéd, az anyós, meg családi barát úgy hiszi ti rendben vagytok.
2021. ápr. 24. 19:25
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon túlbonyolítod ezt kérdező. A régi életed nem nehéz élni mert ott semmi nem változik. Szeretőnél meg boldog az ember ott meg azzal foglalkozik.
2021. ápr. 24. 20:34
 8/13 A kérdező kommentje:

Neked van szeretőd #7? Mert elég könnyen mesélsz róla. Olyan nincs, hogy egy addig monogám kapcsolatba semmiképp se zavarjon egy harmadik fél, akár gondolatbeli megjelenése. És ha már ott vagy vele, utána -már akinek van lelkiismerete- nyilván nehezebben játssza otthon a hétköznapi házastársat.

Ha nálad otthon semmi sem változott, nem is értem, miért lett szeretőd.

2021. ápr. 24. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
39%

Mindenütt van szabály, amit tartani kell.

Szerető nem hív fel hétvêgén, csak én jelentkezem.

Asszonyt leszoktattam a munkaidőben való telefonálásról....

2021. ápr. 24. 21:17
 10/13 A kérdező kommentje:
9# Nem így értettem. Hanem, hogy hogy mutatjátok pl. a rokonságnak, családi barátoknak, munkatársaknak, hogy minden rendben. Nem nehéz? Ez azért színészkedéssel jár
2021. ápr. 24. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!