Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalók, akik otthon eljátsszák a jó férjet/feleséget?
Hogy hitetitek el, hogy minden rendben. Olyanokat kérdek, ahol nincs nyitott házasság, csak tudjátok, hogy nem megy úgy ahogy kéne, de egyikőtök sem vált egyéb okok miatt (gyerek, pénz, család, munka stb)
Mivel mutatjátok, hogy minden rendben? Rokonok, ismerősök sem sejtik?
Van lelkiismeretfurdalásod? Mi a legfőbb ok, hogy maradsz?
Úgy értem , hogy nem olyan ez, mintha két külön világban élnél? Egyik a család, ahol te vagy a férj/feleség-szülő, másik meg egy teljesen más élet, amiről kb, senki sem tud.
Te pedig otthon egyvalaki vagy, és társaságban is, de egyedül vagy pedig a szeretőddel egy másik ember
Neked van szeretőd #7? Mert elég könnyen mesélsz róla. Olyan nincs, hogy egy addig monogám kapcsolatba semmiképp se zavarjon egy harmadik fél, akár gondolatbeli megjelenése. És ha már ott vagy vele, utána -már akinek van lelkiismerete- nyilván nehezebben játssza otthon a hétköznapi házastársat.
Ha nálad otthon semmi sem változott, nem is értem, miért lett szeretőd.
Mindenütt van szabály, amit tartani kell.
Szerető nem hív fel hétvêgén, csak én jelentkezem.
Asszonyt leszoktattam a munkaidőben való telefonálásról....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!