Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férjek akik otthon elnyomva vannak, könnyebben csalnak?
Rövid pórázon tartott férfiak, akiknek minden lépését ellenőrzik, vagy meg van szabva mikor merre mehet, mikor egyen-keljen-szrjon.
Ők könnyebben kikacsintanak?
Valtozo.
Van akinek ez kenyelemes es jol erzik magukat benne.
Masnak horror
A harmadiknak meg mindegy
Az volt feleségem ilyen volt. Nem hiszem, hogy lett volna esélyem megcsalni. Legalábbis úgy, h ne derüljön ki, pár napon belül. Üzeneteimet, telefont, mindent átnézett, ha nem értem haza időben hívott hogy hol vagyok, megakadályozta h kollégákkal, barátokkal szórakozóhelyre járjak, kollégáimat kikérdezte h kavarok-e valakivel, persze nem, de azt megtudta h van egy kolléganő akivel jóban vagyok és szoktam beszélgetni vele, ezt előbb megtiltotta, aztán a csajnak írt, egyszóval, szuper kínos helyzetbe hozott.
Sokan kérdezik h miért maradtam vele, de ez nem mindig ilyen egyszerű, főleg ha a beteg féltékenység nem az első pillanattól van jelen, hanem évről évre durvul el. Mindenféle egyéb pszichológiai probléma eredményeként. És akkor még ott a bűntudat, h pszichológiai gondjai vannak, tehát mellette kéne állnom, ahelyett hogy elhagyom. De van az a pont amikor betelik a pohár, és nálunk is eljött ez.
Hú értelek. Sokan nem látják, hogy ez probléma. Beleszoknak.
Van ismerősöm, és mivel ellenkező nemű, hiába nézünk egymásra csak mint haverok.. ha át kell valamiért jönnie ( munka) felesége kint ül az autóban. Tiszta cink az a nő. Egy kávét nem tudok vele meginni.
Rendesen sajnálom az illetőt. Bár ő nem egy bál szépe, nem tudom félre tudna-e menni, de hogy ki van herélve az száz. Nem egészséges, hogy megszabják mikor merre mehetsz és meddig és kivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!