Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azok a férjek akik otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férjek akik otthon elnyomva vannak, könnyebben csalnak?

Figyelt kérdés

Rövid pórázon tartott férfiak, akiknek minden lépését ellenőrzik, vagy meg van szabva mikor merre mehet, mikor egyen-keljen-szrjon.

Ők könnyebben kikacsintanak?

2021. ápr. 29. 16:59
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem akit jobban elnyomnak. Ettől függetlenül persze ez nem egy kizárásos dolog. Csak a "kihasználta" szó nekem olyan mintha egy kapcsolatban nem lenne egyensúly. Én engedlek, (hogy hát nem kutya) te meg visszaélsz vele. Ennyire reagáltam
2021. ápr. 30. 13:46
 22/29 anonim ***** válasza:
A "kihasználta" szót arra értettem, hogy kihasználta, hogy megbízom benne, nem ellenőrzöm, természetes volt, hogy voltak külön programjaink. Mint ahogy nekem természetes volt, hogy ha azt mondom, hogy a barátnőimmel csinálunk csajos programot, akkor az úgy is volt, és nem elmentem helyette pasizni. Visszafelé ez nem működött, ő "túlórázott", "haverokkal ment focizni", "beültek egy italra valahová". Közben meg...
2021. ápr. 30. 16:49
 23/29 A kérdező kommentje:
22 És nem érzékeltél belőle semmit? Otthon minden a legnagyobb rendben? Ilyenkor egy viszony kezdetekor nem érzi a megcsalt, hogy valamerre változik a másik?
2021. ápr. 30. 16:55
 24/29 anonim ***** válasza:
#23 Ezek nem viszonyok voltak neki, hanem alkalmi/pár alkalmas d.gások. Volt amikor sejtettem, éreztem, de amikor rákérdeztem, akkor mindig a szemembe nézett, és letagadott mindent. Az utolsónál lebukott, azt már nem lehetett letagadni értelemszerűen. Akkor nagyon kiborultam, és végül egy kegyetlen őszinte beszélgetés során beismerte, hogy több alkalmi szexkapcsolata is volt, jól sejtettem.
2021. ápr. 30. 17:02
 25/29 anonim ***** válasza:
#24 és ami külön fájó, hogy nem tudott választ adni arra, hogy miért?
2021. ápr. 30. 17:10
 26/29 A kérdező kommentje:

Szerintem azért nem, mert akik folyamatosan külső ingert keresnek, magukkal nincsenek kibékülve. Itt hiába keresed magadban a hibát. Max. elején kellett volna látni, hogy csalfa. De ők tényleg érzések nélkül csalnak. Nem tudom melyik a fájóbb.

Talán ez

2021. ápr. 30. 17:19
 27/29 anonim ***** válasza:
#26 Hát most már mindegy. Egyébként lehet azoknak van igazuk, akik ellenőrizgetnek. Velük nem lehetett volna ezt megcsinálni, amit velem. De sajnos nem vagyok olyan típus...
2021. ápr. 30. 17:30
 28/29 A kérdező kommentje:
Igazuk? És miben? Hogy kutyába veszik a párjukat? Ez jobb lenne? Ha csak azért marad hűséges mert nincs esélye? Egyébként hidd el, van az az alkalom. Sokaknak egy ebédszünetbe belefér.
2021. ápr. 30. 18:21
 29/29 anonim ***** válasza:
De azokat a nőket legalább nem lehet átverni, kihasználni a naivságukat. Azok a nők biztos nem érzik baleknak magukat, mint most én érzem.
2021. ápr. 30. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!