Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők, vagy ex -szeretők, hogy esik látni, hogy aki azt hazudja nektek, hogy otthon minden rossz, mégis boldog?
Hogy érzitek magatokat, mikor látjátok, hogy az aki elhazudta, hogy a feleségével kevés a szex, vagy hogy nem is szeretik egymást, mégis együtt vannak?
Te meg szerelmes lettél, míg ő magasról tesz rád? Odanézel a képeire és látod, hogy milyen boldogok a feleségével?
Hogy végig őt szerette, hisz ott van a családja, te meg azt hitted majd a kedvedért borít?
Főleg mikor látod, hogy a csúnya-rossz feleségével milyen harmóniában vannak? Közös program, kirándulás, te meg egyedül maradtál, ő meg többet nem keres
Ha a továbblépést jelentené, akkor nem a feleségével maradt volna és nem a szerető enné a kefét
Én ha szeretek valakit nem hülyítem nem hazudok hogy de rossz nekem, pláne nem élek mással
5 rohadtul nem boldog? És akkor vajon miért nem váltott, mint ahogy 6-os írta? Ha annyira nem boldog miért maradt a házasságában?
Mert így kínozza magát? Titokban a szeretőre vágyik, ezért él együtt más nővel...aki olyan rossz.
Hát a legtöbb szerintem bekajálja.
Közben meg szex után hazamegy a férj a feleségéhez, ahová tartozik, és boldogan éli éltét.Eszébe se lenne eldobni mindezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!