Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretők, ti hogy élitek meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretők, ti hogy élitek meg?

Figyelt kérdés

Hogy érint mikor látod, hogy a másik boldog a családjával? Mikor látsz közös fotókat róluk? Vagy meglátod őket kézenfogva?

Nem rossz érzés?

Vagy mikor bebukik otthon és utána látod, hogy egymásra találtak újra és talán még nagyobb is a szerelem, mint volt előtted?

2021. ápr. 19. 21:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Engem nem zavar, én is elvagyok a családommal.
2021. ápr. 19. 21:13
 2/23 A kérdező kommentje:
Olyanokra gondolok, ahol a szeretőnek érzései vannak. Főleg ha úgy látja a másiknak is. Hogy kezeli, hogy szemmel láthatólag nem szenved nélküle a másik
2021. ápr. 19. 21:20
 3/23 anonim ***** válasza:
76%

Ez benne van a pakliban.

De minden ember hajlamos azt hinni, hogy ő lesz a kivétel, nála, vele ez máshogy alakul majd.

Hát nem! Nem fog másképp alakulni.

2021. ápr. 19. 21:24
 4/23 anonim ***** válasza:
51%
Aki olyan ostoba, hogy belemegy egy ilyen szeretői viszonyba, az meg is érdemli. A szerető egy szexbaba, akármilyen szépen is van becsomagolva a sztori. Pótolható, lecserélhető darab. Minek alázzátok ezzel magatokat?
2021. ápr. 19. 21:25
 5/23 A kérdező kommentje:
Mi lenne, ha a helyi őrültek most kimaradnának? Kérdésemre az feleljen, aki meg lett szólítva. Tehát a szeretők. Megcsalt feleségek hess
2021. ápr. 19. 21:26
 6/23 anonim ***** válasza:
85%

Megcsalt feleségek hess. Ez jó. :D

Nekem volt 1x egy rövidebb viszonyom egy férfival, aki pont akkor házasodott. Erről persze nem tudtam. Nekem nem esett rosszul, semmi komolyat nem akartam tőle, idősebb is volt nálam. Kollégák voltunk, összegabalyodtunk. Amikor megtudtam, mi a helyzet, én lezártam a viszonyt. Egyáltalán nem voltam féltékeny, csak sajnáltam a feleséget.

2021. ápr. 19. 21:47
 7/23 A kérdező kommentje:
6 Hát meg is értelek így. Én is így tettem volna.
2021. ápr. 19. 22:00
 8/23 anonim ***** válasza:
43%

En csak a majdnemig jutottam

Ismerkedtem egy sraccal. Elmondta hogy kirakat csaladja van vsak.

Szépen elmesélte azt is hogy mi egy házasság es hogyan ég ki a láng szépen lassan évek alatt.

Boritani nem akart semmit.

De nem igy kezdodott az ismetkedesunk. Hanem csak ugy lazán beszelgettunk es feltunt mennyire egysikon tud velem lenni.

Pl en anno nemetben éltem rengeteget, es komoly azota a nemet nyelvet valahogy senkitol nem hallom. Es valahol hianyzott.

Erre nekiállt velem németul beszelgetni! Elrohamoztak a nisztalgia érzeseim olyan szivmelengető volt! Es perfekt a srác!

Es nem egy ilyenje van. Hogy hirtelen abszolut "betalál" nálam valamivel. Mintha valahol passzolnánk kapásbol. Ami irto ritka szerintem.

Nagyon tetszett.

Aztán ugye eloadta a csalados hátterét. Es ami plane, hogy csak szexet akar. Akkor es ott ki is szálltam ebből.

De bennem maradt azért hogy lehet kár volt kihagynom valamit az életemből.

2021. ápr. 19. 22:03
 9/23 anonim ***** válasza:
76%
*Szerintem egy szeretonek nem arra kellene helyezni a fokuszt hogy a masik csaladja meg stb, hanem tudni megélni azt a pluszt, ami van benne.
2021. ápr. 19. 22:05
 10/23 A kérdező kommentje:
Persze de hosszabb távon kialakulnak érzelmek. Ilyenkor nem feltétlen örömteli látni a másikat, még akkor is ha tudod és akkor is ha nem ígért semmit. Főleg ha az idő múlásával ő is többet tesz bele és úgy látod ez már túllépett egy bizonyos szintet. És nem tudod eldönteni, hogy ez egy kirakat élet-e otthon, vagy sem. Persze mondjuk aki csal az otthon nincs kit szeressen, én legalábbis sosem lennék a feleség helyében, de előbb utóbb csalódáshoz vezet, hogy ennyit képes hazudni és konkrétan, ahogy fentebb is írták még a feleséget is megsajnálod
2021. ápr. 19. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!