Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők, ti hogy élitek meg?
Hogy érint mikor látod, hogy a másik boldog a családjával? Mikor látsz közös fotókat róluk? Vagy meglátod őket kézenfogva?
Nem rossz érzés?
Vagy mikor bebukik otthon és utána látod, hogy egymásra találtak újra és talán még nagyobb is a szerelem, mint volt előtted?
Ez benne van a pakliban.
De minden ember hajlamos azt hinni, hogy ő lesz a kivétel, nála, vele ez máshogy alakul majd.
Hát nem! Nem fog másképp alakulni.
Megcsalt feleségek hess. Ez jó. :D
Nekem volt 1x egy rövidebb viszonyom egy férfival, aki pont akkor házasodott. Erről persze nem tudtam. Nekem nem esett rosszul, semmi komolyat nem akartam tőle, idősebb is volt nálam. Kollégák voltunk, összegabalyodtunk. Amikor megtudtam, mi a helyzet, én lezártam a viszonyt. Egyáltalán nem voltam féltékeny, csak sajnáltam a feleséget.
En csak a majdnemig jutottam
Ismerkedtem egy sraccal. Elmondta hogy kirakat csaladja van vsak.
Szépen elmesélte azt is hogy mi egy házasság es hogyan ég ki a láng szépen lassan évek alatt.
Boritani nem akart semmit.
De nem igy kezdodott az ismetkedesunk. Hanem csak ugy lazán beszelgettunk es feltunt mennyire egysikon tud velem lenni.
Pl en anno nemetben éltem rengeteget, es komoly azota a nemet nyelvet valahogy senkitol nem hallom. Es valahol hianyzott.
Erre nekiállt velem németul beszelgetni! Elrohamoztak a nisztalgia érzeseim olyan szivmelengető volt! Es perfekt a srác!
Es nem egy ilyenje van. Hogy hirtelen abszolut "betalál" nálam valamivel. Mintha valahol passzolnánk kapásbol. Ami irto ritka szerintem.
Nagyon tetszett.
Aztán ugye eloadta a csalados hátterét. Es ami plane, hogy csak szexet akar. Akkor es ott ki is szálltam ebből.
De bennem maradt azért hogy lehet kár volt kihagynom valamit az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!