Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretők, ti hogy élitek meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretők, ti hogy élitek meg?

Figyelt kérdés

Hogy érint mikor látod, hogy a másik boldog a családjával? Mikor látsz közös fotókat róluk? Vagy meglátod őket kézenfogva?

Nem rossz érzés?

Vagy mikor bebukik otthon és utána látod, hogy egymásra találtak újra és talán még nagyobb is a szerelem, mint volt előtted?

2021. ápr. 19. 21:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy gáz van a kapcsolatukban, szerelmes se voltam belé. Mi nem illettünk össze, mint társak, ha szingli lenne se lennénk együtt most.

Viszont előtte volt egy szerelmem, igazából őt akartam felejteni a szeretőmmel, illetve magányos is voltam akkoriban nagyon.

A minap megtudtam, hogy a volt szerelmemnek lett most barátnője és az nagyon rosszul esett, pedig már kb három éve nem láttam, csak szülinapi köszöntés volt.

Ha vannak érzelmek, akkor mindenképpen rosszul esik, ha a kedvesnek más párja van, mindegy hogy szeretőkről beszélünk vagy sem.

2021. ápr. 19. 22:40
 12/23 anonim ***** válasza:
74%

Nem okozna lelki megrázkódtatást ha látnám a feleségével sétálgatni miközben a férjemmel összebújva andalgunk :)

Viccet félretéve, ez nem fordulhat elő mivel elég nagy távolságra lakunk egymástól és más közegbe forgunk.

A randik nem annyira gyakoriak amennyire szeretnék de ebben a vírushelyzetben nem lehetünk telhetetlenek.

Évente egy-egy alkalommal meg kell jelennem a cégüknél és akkor óhatatlanul találkozom-beszélgetek a feleséggel, nem látszik az a hű de nagy szerelem köztük, a gyerekek már nagyok kirepültek de tisztában vagyok vele hogy nem fog válni a vagyon miatt, és ő is tisztában van vele hogy én sem szándékozom borítani a bilit.

A felesége nem tudom mennyit tud a viszonyunkról mert nem én vagyok az első félrelépése, de vagy közömbös vagy nem érdekli, el tudunk beszélgetni szakmai dolgokról.

2021. ápr. 20. 10:03
 13/23 A kérdező kommentje:

Értelek, köszönöm. Én olyanra gondoltam, hogy otthon boldogok.

Picit ellentmondásos hogy megcsalja a párját már évek óta és közben mosolyognak együtt mindenhol.

Nem tudom eldönteni hogy az ilyen párok tényleg őszintén boldogok, hogy az egyik sejti hogy a párja mit csinálhat(ott) és a másik is őszinte szeretettel öleli azt aki mellett titokban máshoz jár.

2021. ápr. 20. 11:37
 14/23 anonim ***** válasza:
Pedig van olyan is,hogy a változatos szexért vagy egy kis búfelejtő etyem petyemért simán átnéz a megcsalt felett.Simán rezeléstelen arccal bele tud nézni a szerető is a megcsalt szemébe,sőt még nagyon kedves is vele,hogy véletlenül se bukjon le.Otthon előadja a fáradt embert meg a sok munkát,közbe szórakozik,de a párját nem cseréli le.Főleg ha még gyerek is van,a biztonságot nehéz feladni.Úgy vannak vele amiről nem tud az nem fáj.
2021. ápr. 20. 11:53
 15/23 A kérdező kommentje:

14 Érdekes gondolatok. Gyerek van. Sok munkáról valóban hazudozik otthon.

Ezért nem értem hogy tud közben szerelmes is lenni a párjába

2021. ápr. 20. 12:02
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert vele több minden köti össze,amúgy az ilyen mindig fél,hogy a párja boldogabb lesz nélküle,szerintem inkább birtokolni akar mindent.
2021. ápr. 20. 12:19
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg egymást csalják összevissza és így otthon jól megvannak.
2021. ápr. 20. 12:30
 18/23 anonim ***** válasza:
És ahol mind a két fél szerető? Mindkettő kapcsolatban? 🤷‍♂️
2021. ápr. 20. 12:39
 19/23 A kérdező kommentje:
17Csodás...
2021. ápr. 20. 12:39
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
17 tényleg,ismerek is ilyen párt.Szeretik egymást,féltékennyé teszik egymást.Szeretőznek aztán otthon meg egymásnak esnek a bódult állapottól,hogy ők mennyi mindenkinek kellenek,de egymást nem hagyják el.
2021. ápr. 20. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!