Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők, ti hogy élitek meg?
Hogy érint mikor látod, hogy a másik boldog a családjával? Mikor látsz közös fotókat róluk? Vagy meglátod őket kézenfogva?
Nem rossz érzés?
Vagy mikor bebukik otthon és utána látod, hogy egymásra találtak újra és talán még nagyobb is a szerelem, mint volt előtted?
Tudom, hogy gáz van a kapcsolatukban, szerelmes se voltam belé. Mi nem illettünk össze, mint társak, ha szingli lenne se lennénk együtt most.
Viszont előtte volt egy szerelmem, igazából őt akartam felejteni a szeretőmmel, illetve magányos is voltam akkoriban nagyon.
A minap megtudtam, hogy a volt szerelmemnek lett most barátnője és az nagyon rosszul esett, pedig már kb három éve nem láttam, csak szülinapi köszöntés volt.
Ha vannak érzelmek, akkor mindenképpen rosszul esik, ha a kedvesnek más párja van, mindegy hogy szeretőkről beszélünk vagy sem.
Nem okozna lelki megrázkódtatást ha látnám a feleségével sétálgatni miközben a férjemmel összebújva andalgunk :)
Viccet félretéve, ez nem fordulhat elő mivel elég nagy távolságra lakunk egymástól és más közegbe forgunk.
A randik nem annyira gyakoriak amennyire szeretnék de ebben a vírushelyzetben nem lehetünk telhetetlenek.
Évente egy-egy alkalommal meg kell jelennem a cégüknél és akkor óhatatlanul találkozom-beszélgetek a feleséggel, nem látszik az a hű de nagy szerelem köztük, a gyerekek már nagyok kirepültek de tisztában vagyok vele hogy nem fog válni a vagyon miatt, és ő is tisztában van vele hogy én sem szándékozom borítani a bilit.
A felesége nem tudom mennyit tud a viszonyunkról mert nem én vagyok az első félrelépése, de vagy közömbös vagy nem érdekli, el tudunk beszélgetni szakmai dolgokról.
Értelek, köszönöm. Én olyanra gondoltam, hogy otthon boldogok.
Picit ellentmondásos hogy megcsalja a párját már évek óta és közben mosolyognak együtt mindenhol.
Nem tudom eldönteni hogy az ilyen párok tényleg őszintén boldogok, hogy az egyik sejti hogy a párja mit csinálhat(ott) és a másik is őszinte szeretettel öleli azt aki mellett titokban máshoz jár.
14 Érdekes gondolatok. Gyerek van. Sok munkáról valóban hazudozik otthon.
Ezért nem értem hogy tud közben szerelmes is lenni a párjába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!