Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki elvesz egy 32 ÉVVEL fiatalabb nőt, az mit gondol mi lesz ennek a vége?
A nő fűvel fával félrekefélt mint az várható volt, nem kellett neki a férjecske lottyadt virslije.A férfi megtudta és úgy felhergelte magát hogy .... hogy szélütést kapott.
TAPS.
De mégis mire számított , 60 felettiként elvesz egy HUSZONÉVEST???
de azért a megcsaló nőci kapott még egy 10 milliós kocsit búcsúzóul. a hapsi nem elég hogy vén de még hülye is.
a fogait vertem volna ki a luvnyának nem még kocsit kap.
szerinted kit irigylek? A 60 feletti lottyadt lókolbászt, vagy a világk***ája libát?
Melyiket szerinted? 10 misis kocsival is csak egy ócska k***va a nő, ahogy a férjecske is csak egy lottyadt vén szar, akármennyi pénzzel is.
" Ő dolguk. "
Igaz, nem én fekszem kórházban fél oldalra lebénultam agyi oxigénellátási kihagyás miatt
Hallod, engedd el ezt a háborgást, mert te is szélütést kapsz.:D
A kapcsolatok többnyire igények kielégítése alapján működnek. Az öreg talán boldog volt, hogy kapott egy szép, fiatal csajszit. A csajszi meg boldog volt, hogy elhalmozták ajándékokkal. Mi a kérdés? A vége várható volt, de attól még emberek, intenzív érzésekkel. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!