Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentetek már úgy félre egy tökéletes kapcsolatban, hogy csak az adott személynek nem tudtál ellenállni?
Figyelt kérdés
Mi lett belőle? Viszony, vagy csak egy alkalmas?
Megbántad?
2021. ápr. 29. 15:56
11/19 anonim válasza:
"Ha meg van rá lehetőség összejönni vele akkor miért ne?"
Mert megesküdtem a feleségemnek, hogy jóban-rosszban és nem takonyból van a gerincem. Az ilyen minek él házasságban?
12/19 A kérdező kommentje:
11 Ezek szerint nem minden férfi csorgatja a nyálát a 2x-es nőkre :) ;)
2021. ápr. 29. 17:52
13/19 anonim válasza:
Nem hát. De még ha tetszenek is az ember fiának (bár szerintem a kor nagyon túlértékelt dolog itt), óriási a különbség a között, hogy megnézem magamnak és hogy nekiállok csalni a nejemet, akit szeretek.
14/19 anonim válasza:
5-ös vagyok, csak elszomorodtam amint ezeket olvastam, mert azt hittem ha egy kapcsolat tökéletes akkor nincs helye/gondolata/vágya a megcsalásnak 😢
15/19 A kérdező kommentje:
Ha megnyugtat én sem hiszem, hogy egy tökéletes kapcsolatban van megcsalás :)
2021. ápr. 29. 18:57
16/19 anonim válasza:
Nincs tökéletes kapcsolat. :) Maximumot ideiglenesen. De mindegyikben vannak hullámvölgyek, rossz időszakok, amikor a másik hibázhat.
17/19 A kérdező kommentje:
16 Szép mentés.
De azért mégsem.
Mást megdugni nem épp hiba.
Hiba kidobni a még kicsit száraz sütit
Mást megismerni, tudatosan randit szervezni, időt lopni,kotont venni, jól megdugni. Nos ez nem hiba
Nem ítélkezem, vannak szar házasságok, de ez nem hiba.
2021. ápr. 29. 20:31
18/19 anonim válasza:
Kellemeset csalódtam benned kérdező, először azt sugallta a kérdésed, hogy te tervezed megtenni a félrelèpèst és kíváncsi vagy tapasztalatokra. De megnyugodtam :)
19/19 anonim válasza:
Igen, volt ilyen. Egyszeri alkalom volt, nem bántam meg. Minden a legnagyobb rendben a férjemmel, egyszerűen ennyi év után hiányzik az izgalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!