Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek úgy egy személynek, ha nem tágak a pupillái? Van/volt valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Rendes nappali világos fényben normális nagyságú a pupillája, sötétedéskor, lámpafénynél nagyobb mint világosban.
Sok helyen azt írják hogy a tetszés jele, de ennek a srácnak nem láttam nagynak sem világosban, sem sötétben. Szoktunk szemezni egyébként, nem kezdeményezett még.
Vigyél tolómérőt és mérd le, biztos legyen amit állítasz.
Különben, valami kandúrról beszélsz, vagy is macskáról?
Ha tág a pupillája, azt jelenti, hogy bedrogozott.
(Amúgy meg sötétben és világosban reflexből változik a dolog, kísérletezz tükör előtt.)
Ha testbeszédből akarod megfejteni, mit gondol, hajrá, de akkor ne ilyen megfoghatatlan dolgot keress.
Szemez veled? Az már jó jel, valami oka van, hogy megnéz magának.
Kérdésedre a válasz, igen, tetszhetsz neki tág pupillák nélkül is, de ennyiből nem lehet megmondani.
Női magazinok / hlogok rulez...
Az ilyen áltudományos baromságok helyett inkább fordítsd arra az energiáidat, hogy meggyőzd a srácot, hogy te milyen különleges, eszes, értelmes, humoros, szórakoztató, talpraesett, kedves stb. lány vagy.
Ha ez sikerül, és nem vagy teljesen bányarém, akkor valószínűleg tetszeni fogsz a srácnak, és lehet esélyed nála (elvégre ez jellemzően nem úgy működik, hogy odamegyek, meglátom a lányt, és eldöntöm, hogy tetszik - hanem fokozatosan megismerjük egymást, és aztán az alapján eldöntöm, hogy mennyire tetszik).
Márpedig ha azzal vagy elfoglalva, hogy a pupilláját méregesd, akkor elég nehéz lesz meggyőzni a srácot a fentebb felsorolt tulajdonságokról.
- Nagymama! Neked miért olyan tág a pupillád?
- Mert bejössz nekem csajee!
Én is hallottam már erről, és igaz lehet, mindazonáltal a testbeszédet több egybehangó jel alapján szabad csak relevánsnak tekinteni. Meg azt sem ártana tudnogy, hogy mekkora a pupillája olyankor, amikor nem téged néz, és természetesen azonosak a fényviszonyok. Ennek a kiderítésére irányuló küldetést még Ethan Hawk sem vállalná be.
Ebbe a kategoriaba csak tinik irnak (Persze tudom husz eves elmultal mint a tobbi tini:-)))
Istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!