Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel a legaljasabb a megcsalás?
A kérdező szavazást indított:
32 szavazat
Kihagytad a legaljasabbat. Közeli rokonnal :P Testvér vagy extrém esetben szülő.
2021. ápr. 29. 12:39
Vagy még extrémebb estben mostohagyerek.
2021. ápr. 29. 12:39
Engem csaltak meg közös baráttal és harmadik számomra ismeretlen féllel is. :) Mindkettő szar volt, de az első azért durvább. Nyilván szakítottam velük.
Nem tudom mi történne, ha megcsalna az élettársam. Lehet már csak vállat vonnék, hogy ez van.
N
2021. ápr. 29. 12:40
Igazából teljesen mindegy hogy kivel 🤷♂️ és magamban tartom, tartanám, akár egyszeri akár több alkalom lenne. F
2021. ápr. 29. 12:40
5/27 A kérdező kommentje:
Tényleg kihagytam, minden nap tanulok valami újat! :D
az exemmel volt egy kozos ismerosunk, egy srac, akivel en regen kavartam. az exem amugyis utalta ezt a sracot, amikor pedig megtudta, hogy kavartunk, iszonyu feltekeny is lett ra (egyebkent amiatt is, mert nala sokkal jobb pasi).
amikor megromlott a kapcsolatunk az exemmel es nagyon csunyan viselkedett velem, megfordult a fejemben, hogy bosszubol meg kene csalni ezzel a sraccal, na az nagyon aljas lett volna:D nyilvan nem tettem meg, mert nem vagyok ekkora fereg, de ennel rosszabbat nehez lett volna elkepzelni.
2021. ápr. 29. 12:47
2021. ápr. 29. 13:26
Legaljasabb, ha közvetlen családtagjával: testvérével, szülőjével vagy gyerekével csalod meg.
2021. ápr. 29. 13:27
Az exével is, például. Mert akkor jogosan juthat eszébe az aktuálisnak, hogy végig csak pótlék volt.
De közös ismerőssel, baráttal, családtaggal.. mind-mind gáz. De talán nekem egy ex esne a legrosszabbul.
2021. ápr. 29. 13:32
A 'hallgatni vagy színt vallani' szerintem nem olyan egyértelmű. Én pl szeretőt tartok, nagyon nehezen szántam rá magam, de a spec. körülményeim miatt ez még mindig tisztességesebb, mint egy válás. Viszont ha bevallanám, akkor válás lenne a vége, tehát akár válhattam volna eleve- és nálunk nem én jönnék ki a válasból rosszabbul.(semmilyen értelemben). Szóval az én esetemben 'hallgatni és vigyázni' 'erkölcsösebb'. De igazából a bevallásról úgy gondolom, hogy az csak még egy rúgás a másik félbe: megcsaltam és még a lelkiismeretfurdalást is elrendezem azzal, hogy ráteszem a vállára a súlyt. Egy esetben gondolom, hogy 'haszna'lehet a színvallásnak: ha mindkét fél hajlandó újrakezdeni és megvan bennük a szándék őszintén az kapcsolat megjavítására. Eds
2021. ápr. 29. 16:17
Kapcsolódó kérdések: