Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valaha is elhagyja a barátnőjét? Vagy csak átver?
Fél éve az egyik ismerősöm pasijával a facebookon összekeveredtünk. Elkezdte a képeim lájkolni. Ráírtam és így kezdődött a "szerelmünk". Azt mondta rossz a kapcsolata a barátnőjével, a csaj megis csalta tán.(több mint 6 éve járnak, együtt is élnek már több éve.)
Nekem a srác nagyon tetszik, szerelmes vagyok, de még komolyabb nem történt, csak csók meg ölelés. Az elején megmondtam míg van barátnője nem fekszem le vele. Plusz általában egy kis régi lakásban talizunk, amit felújítanak és hamarosan kiadják. Ha hív én megyek a lakásba. De ő sose jön el hozzám, vagy nem megyünk el közösen sehova.
Pár hetet adtam neki, hogy lezárja a barátnőjével.
A barátnőjével ismerjük egymást, és kb egy hónapja kibukott hogy találkozgatunk. Én titkon reméltem hogy na végre szakítanak, de írt egy üzenetet amiben nevetségesnek állított be hogy mit akarok én a pasijától. Meg h ők jól megvannak és hogy nem igazán tart tőlem mert hogy nem vagyok neki vetélytárs.
Tény, hogy ő szép csaj, én moletebb 85 kilós vagyok. Ő vékonyabb 60 kilós csaj de akkor is. Szarul érzem, hogy ezeket írta, meg őszintén nem tudom lesz-e ebből a dologból köztem meg a srác közt valaha is valami?!
Eddig nekem egy fiúm volt tavaly vele vesztettem el, barátnőim se nagyon vannak. Így tanácsot nem nagyon tudok kérni. Unokatesóm segít csak, szerinte engem szeret, és hogy nyomuljak majd elhagyja miattam a barátnőjét.
Köszönöm a válaszokat. 22 L
Pfú, ne sértődj meg, de ez a love story már rosszul kezdődött. A legrosszabb az egészben, hogy 22 évesen csak annyira tartod magad, hogy egy foglalt (OK, most már nem az), vetítő, egoista baromnak teljesen aláveted magad. Attól, hogy belezúgsz valakibe, még lehet tartásod.
Ha nekem megtetszene valaki, akinek állítólag szar a kapcsolata, tuti, hogy nem asszisztálnék még én is plusz tényezőként hozzá. Rendezzék le maguk közt, aztán keressen fel utána, ha még érdeklem.
Egyetértek a többiekkel, hogy kár áltatnod magad, hogy majd most minden tökéletes lesz. Szerintem, ha kicsit is szereted saját magad, és van méltóságod, akkor úgy otthagyod a francba, ahogy illik. És 22 évesen egyáltalán ne temesd még magad, hogy nincs pasid, jesszus!
Honnan tudja mindenki ennyire biztosra hogy engem is csalni fog, meg, hogy sírni fogok?
Honnan?
Ma mondta ő is hogy szeret. Végre randiztunk nem titokban. Elvitt egy kis kocsikázásra. Meg hambizni a mekibe.
Le akart velem feküdni de mondtam hogy első pár randin még nem. Rosszul esett neki de tudom hogy meg fog várni és hogy szeret.
Hát a kocsikázás meg a hamburgerezés nagyon nagy randi tényleg.
Na most ez vagy kamu, vagy te tényleg ennyire hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!