Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valaha is elhagyja a barátnőjét? Vagy csak átver?
Fél éve az egyik ismerősöm pasijával a facebookon összekeveredtünk. Elkezdte a képeim lájkolni. Ráírtam és így kezdődött a "szerelmünk". Azt mondta rossz a kapcsolata a barátnőjével, a csaj megis csalta tán.(több mint 6 éve járnak, együtt is élnek már több éve.)
Nekem a srác nagyon tetszik, szerelmes vagyok, de még komolyabb nem történt, csak csók meg ölelés. Az elején megmondtam míg van barátnője nem fekszem le vele. Plusz általában egy kis régi lakásban talizunk, amit felújítanak és hamarosan kiadják. Ha hív én megyek a lakásba. De ő sose jön el hozzám, vagy nem megyünk el közösen sehova.
Pár hetet adtam neki, hogy lezárja a barátnőjével.
A barátnőjével ismerjük egymást, és kb egy hónapja kibukott hogy találkozgatunk. Én titkon reméltem hogy na végre szakítanak, de írt egy üzenetet amiben nevetségesnek állított be hogy mit akarok én a pasijától. Meg h ők jól megvannak és hogy nem igazán tart tőlem mert hogy nem vagyok neki vetélytárs.
Tény, hogy ő szép csaj, én moletebb 85 kilós vagyok. Ő vékonyabb 60 kilós csaj de akkor is. Szarul érzem, hogy ezeket írta, meg őszintén nem tudom lesz-e ebből a dologból köztem meg a srác közt valaha is valami?!
Eddig nekem egy fiúm volt tavaly vele vesztettem el, barátnőim se nagyon vannak. Így tanácsot nem nagyon tudok kérni. Unokatesóm segít csak, szerinte engem szeret, és hogy nyomuljak majd elhagyja miattam a barátnőjét.
Köszönöm a válaszokat. 22 L
Akkor reménykedjél még, sokáig fog tartani...
Te attól leszel boldog, ha más pasiját megszerzed? Az ilyen srác/pasi a te hátad mögött is kavargatni fog. Már most sincs önbizalmad, önbecsülésed a 0-val egyenlő. Ha bele is mész a történetbe, folyton félni fogsz, mikor teszi meg veled is, hiszen már most is összehasonlítod magad a barátnőjével:
"Tény, hogy ő szép csaj, én moletebb 85 kilós vagyok. Ő vékonyabb 60 kilós csaj de akkor is."
Inkább keress magadnak egy független srácot, aki csak téged szeret. Mert te hiába vagy szerelmes, ez a srác csak játszik veled, meg akar húzni egy párszor. Te leszel aki sírni fogsz, ő majd éli tovább az életét, mintha mi sem történt volna.
Két lukra játszik, nem fog lépni.
Lehet, hogy ez a bosszú a mostani nő felé, de ha eddig nem mozdult, most sem fog.
Mért, ez normális? 😂
Te igazából a másik csajjal akarsz rivalizàlni. Nem is az fáj, hogy nem vállal fel, hogy nem veled tölti az estéket a kan. Hanem hogy nem tudod elvenni a másét.
Amúgy meg igaza van. Lebukott, tud rólad a nője, és így is kibékültek. Az életben nem fogod megkapni.
Az meg semmivel se tüntet fel jobb színben, hogy a szexel zsarolod, ezért nem dobtad el magad. Ő meg majd előadja, hogy amíg nem dugtatok, nem szakít, mert ez dönti el, hogy lesz-e kapcsolat köztetek. Te szépen letolod a bugyit, ő felpróbál, aztán kihajít.
Mibe fogadunk?
"Más normális pasi meg nem írogat."
Az mennyire normális neked, hogy a csaja mellett ismerkedik? Nem jut eszedbe, hogy melletted is ezt tenné?
Igazából nekem jó lenne így is. Ezekbe nem gondoltam bele mert még nem járunk meg semmi. De remélem miattam elhagyja a barátnőjét. És végre lesz nekem is barátom. Mert olyan jókedvű srác.
Sajnos az első barátom is a semmiből kidobott fél év után. Így sok tapasztalatom nincs, de azt tudom hogy érdeklem. De van tartásom, mert nem feküdtem le vele. Igaz titokban csinálunk mindent még fb sem ismerősöm, csak telefonon beszélünk.
14 Korrekt rövid és igaz.
Még ha házas lenne gyerekkel közös vagyonnal, de itt még akadálya sincs.
Ő egy fsz.
Te meg hiszel neki. Nem gerinces.
Hidd el, tudom. Vannak esetek mikor valóban egy szövetséget hogy így irjam, nehéz felbontani, de ez nem az. Itt nincs szegény, vergődő férfi, aki téged választana de nem tud.
Most mi lesz? Éhező cicák viadala?
Tehát neked beleférne a kapcsolatban, ha más nőkkel ismerkedne, csókolózna, csak legyen barátod..
Felesleges heteket adni a pasinak, eddig se lépett, ezután se fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!