Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valaha is elhagyja a barátnőjét? Vagy csak átver?
Fél éve az egyik ismerősöm pasijával a facebookon összekeveredtünk. Elkezdte a képeim lájkolni. Ráírtam és így kezdődött a "szerelmünk". Azt mondta rossz a kapcsolata a barátnőjével, a csaj megis csalta tán.(több mint 6 éve járnak, együtt is élnek már több éve.)
Nekem a srác nagyon tetszik, szerelmes vagyok, de még komolyabb nem történt, csak csók meg ölelés. Az elején megmondtam míg van barátnője nem fekszem le vele. Plusz általában egy kis régi lakásban talizunk, amit felújítanak és hamarosan kiadják. Ha hív én megyek a lakásba. De ő sose jön el hozzám, vagy nem megyünk el közösen sehova.
Pár hetet adtam neki, hogy lezárja a barátnőjével.
A barátnőjével ismerjük egymást, és kb egy hónapja kibukott hogy találkozgatunk. Én titkon reméltem hogy na végre szakítanak, de írt egy üzenetet amiben nevetségesnek állított be hogy mit akarok én a pasijától. Meg h ők jól megvannak és hogy nem igazán tart tőlem mert hogy nem vagyok neki vetélytárs.
Tény, hogy ő szép csaj, én moletebb 85 kilós vagyok. Ő vékonyabb 60 kilós csaj de akkor is. Szarul érzem, hogy ezeket írta, meg őszintén nem tudom lesz-e ebből a dologból köztem meg a srác közt valaha is valami?!
Eddig nekem egy fiúm volt tavaly vele vesztettem el, barátnőim se nagyon vannak. Így tanácsot nem nagyon tudok kérni. Unokatesóm segít csak, szerinte engem szeret, és hogy nyomuljak majd elhagyja miattam a barátnőjét.
Köszönöm a válaszokat. 22 L
Jó, akkor várd egy pár évig, hogy téged választ, aztán téged fog csalni. A lényeg, hogy közben vidám legyen.
Most már biztos, hogy csak troll kérdés, mert aki ennyire buta, az írni se tanul meg.
Tudom hogy rossz amit teszek, de szerelmes lettem. És mindenkinek van barátja, családja gyereke körülöttem csak én vagyok egyedül. Ezért is jó lenne már végre valaki.
Nem szeretném hogy csaljanak persze.
Annyit tudok tenni hogy várok még egy kicsit és ha nem szakítanak maradunk barátok.
"Igazából nekem jó lenne így is. Ezekbe nem gondoltam bele mert még nem járunk meg semmi. De remélem miattam elhagyja a barátnőjét. És végre lesz nekem is barátom."
Nem, nincs tartásod. Az, hogy még nem feküdtél le vele, nem számít semmit, mert hamarosan úgyis beadod a derekad. Egyszer bevágja neked, hogy összeveszett a barátnőjével és te abban a pillanatban szét is nyitod a lábaidat. De azzal el is indultál azon az úton, hogy elsüllyedj vele együtt abban a mocsárban amiből majd kínok kínjával sem tudsz kitörni. Amikor majd feleszmélsz, elszaladt pár éved és a srác bejelenti az esküvőjét, majd az első gyerek születését. Te pedig azon vergődsz majd, hogy a feleséget nem szereti, akkor miért is van vele még mindig...
Van aki 1-2 évig, és vannak akik tovább "hiszik" azt, hogy a szerető a legfontosabb. De igazság szerint ez is olyan, mint a drog, vagy az alkohol, a hormonok színjátéka ez.
Kicsit olvass utána. De gondolom, téged most csak az izgat, hogy megszerezd a pasit bármi áron. Igazi főnyeremény, de te is az lehetsz, ilyen célokkal.
Van egy jó munkája, igaz a szülei elváltak, a tesója is épp válik közben van neki csávója. Úgyhogy a családja gázos, ezért is lakik a barátnőjével. De ő maga mind külsőleg mind belsőleg nekem 10/10. És kedves srác aki megért. De ahh annyira szeretném ha a barátnője lennék. Soha nem voltam még szerelmes, de most azt hiszem ez az. Tudom, hogy ő elérhetetlen még, de hátha. Gondolom csak érdeklem, mert két naponta találkozunk az utóbbi időben.
Minden nap várom mikor hív hogy mehessek. Meg próbálok mindig szép ápolt lenni.
Igazából más is csinál ilyet, hogy olyannal jön össze, aki foglalt. Évekig nem húznám tuti, de még 1-2 hónapokig lehet.
A srác 10/10-es úgy, hogy csalja a barátnőjét. Vicc kategória.
Azért mert a szülei elváltak, a testvére most válik, attól még nem lesz gázos a családja. Persze ezért lakik a barátnőjével.. Tehát akkor a pasi egyedül képtelen fenntartani magát? Álom főnyeremény lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!