Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendőbb aki csendben csal, mint aki lelép, ha van gyereke?
Miért köpködnek arra, aki nem tud válni mert azzal a gyereknek megszűnne a biztos tető a feje fölül? Miért jobb aki lelép?
Szerelembe esni emberi dolog, nem?
Szerintem inkább csaljon titokban egy rossz házasságban, ami menthetetlen (és bárki bármit mond ahol folyamatos megcsalás van, az menthetetlen) mint szépen lelépjen az új partnerrel. Legtöbb helyen nem megengedhető a nyitott házasság.
Szerintem a megcsalónak is kényelmesebb lenne, nyilván az új partner is tudja amit a férj/feleség (még mielőtt itt valaki azt írná, hogy csak a feleség tud főzni / férj tud autót szerelni stb.).
Szóval nem hiszem, hogy élvezné a titkolózást.
Nem egyszerűbb felállni és azt mondani, én mentem, mint benne vergődni egy rossz házasságban és a gyerek miatt beáldozni a szabad szerelmet?
Pénzért vetted el? Vagy csak elegánsan elkerülöd a kínos kérdéseket.
És mikor várható, hogy lesz annyi pénzetek, hogy két lakást vegyetek és fenntartsatok?
Ha lelépsz esélyt adsz a másiknak, hogy találjon egy olyan kapcsolatot, ahol tisztelik és szeretik. Egy olyan kapcsolatot amit te nem tudsz megadni neki vagy nem akarsz, mert nyílván ha megcsalsz valakit az okkal van.
Ha csendben csalsz, akkor mindketten szenvedtek és rosszabb lesz leélni az öregkort együtt, mint a börtöntölteléteknek az életfogytiglan a zárdában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!