Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért elítélendőbb aki csendbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendőbb aki csendben csal, mint aki lelép, ha van gyereke?

Figyelt kérdés

Miért köpködnek arra, aki nem tud válni mert azzal a gyereknek megszűnne a biztos tető a feje fölül? Miért jobb aki lelép?

Szerelembe esni emberi dolog, nem?

Szerintem inkább csaljon titokban egy rossz házasságban, ami menthetetlen (és bárki bármit mond ahol folyamatos megcsalás van, az menthetetlen) mint szépen lelépjen az új partnerrel. Legtöbb helyen nem megengedhető a nyitott házasság.

Szerintem a megcsalónak is kényelmesebb lenne, nyilván az új partner is tudja amit a férj/feleség (még mielőtt itt valaki azt írná, hogy csak a feleség tud főzni / férj tud autót szerelni stb.).

Szóval nem hiszem, hogy élvezné a titkolózást.

Nem egyszerűbb felállni és azt mondani, én mentem, mint benne vergődni egy rossz házasságban és a gyerek miatt beáldozni a szabad szerelmet?

2021. ápr. 4. 18:20
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

Gyerek számít, de mint házasság nem működik .

Így is kezdődött a poszt.

9Létezik hogy tényleg a másik fél nem vesz észre semmit? Szerintem ilyen nincs, hogy valakit hosszú ideig csalnak és ne is érzékeli. inkább nem akarja

2021. ápr. 4. 19:32
 12/45 anonim ***** válasza:
75%

Azt írod, hogy a házasság menthetetlen. Te élvezed, hogy ott a szerető, ott a feleség, a gyerek, az anyagi biztonság, neked így mindenből kijut a jó.

A másiktól meg még az esélyt is elveszed, hogy valakivel boldog legyen, mert egyedül a saját önzésed vezet. Elnézed, hogy boldogtalan, szenved, rá marad minden, mert te épp lopott órákban a szeretőddel cicázol.

Persze nem érted, miért is ment tönkre a házasságod. Azzal áltatod magad, hogy itt te vagy az áldozat. Te nem tehetsz róla.

Sokkal tisztességesebb bevallani, hogy te ezt a házasságot reménytelennek látod, és váljatok el. Mindketten új életet kezdtek, és ott a lehetőség, hogy a másik is boldog legyen.

Többnyire a szerető is bekapja a gumicumit, hogy őt szereted, csak a gyerek, csak a hitel, de...még bírja ki egy hónapot, és beadod a válást. Csak most húsvét/karácsony/szülinap, de utána.

Aztán évekig tartó hazudozás a vége.

Éveket teszel tönkre mások életében.

2021. ápr. 4. 19:39
 13/45 A kérdező kommentje:
10/11 hát le leszel pontozva, de szerintem is. Én ezzel együtt hiszek a monogám kapcsolatokban, csak mintha elkényelmesednének egy házasságban és eltűnne a szex...
2021. ápr. 4. 19:40
 14/45 anonim ***** válasza:
41%
10 es vagyok, én is hiszek a monogám kapcsolatokban, sőt csak abban hiszek. Csak sajnos jó sok példát latok a környezetemben arra, amit leírtam. Főleg nőket látok ilyen undorító aldozatszerepben tetszelegni, gyerekkel zsarolni, miközben nőként semmit se nyújtanak a párjuknak. Nyilvan x évig sarokba tudják szorítani a férjüket a gyerekkel, aztán mikor felnőne a gyerek, hirtelen békülni akarnak, bekapják újra a legyet, majd megy tovább a játszmázás ezerrel. És akkor a férfi a szemét mert vagy elhagyja a családját vagy megcsalja a feleségét. Vagy egészségileg tönkremegy. Sajnos nincs törvény előtti egyenlőség a gyermekelhelyezésben és ezzel rengeteg nő visszaél.
2021. ápr. 4. 19:52
 15/45 anonim ***** válasza:
60%

#13:

A szex nem ok nélkül tűnik el, és nem ok nélkül lesz mellettetek minden nő házisárkány.

De csald meg többször is, az biztos segít. Biztos jobb lesz úgy élni a házasságodban.

2021. ápr. 4. 19:54
 16/45 anonim ***** válasza:
0%

"A másiktól meg még az esélyt is elveszed, hogy valakivel boldog legyen"

Ezért kell szintén házas szerető.

2021. ápr. 4. 19:55
 17/45 anonim ***** válasza:
61%
Konkrétan az ártatlan félt totál kihagyod a sztoriból. Ha a házasság halott, igenis külön lehet menni, nem csendben csalni a másikat gerinctelenül. Sokkal jobb ha azt mondja vége, új életet kezdhetek, ő meg azzal ba,szik akivel akar.
2021. ápr. 4. 20:00
 18/45 A kérdező kommentje:

Na látod, itt a hiba. Hogy ártatlan félnek állítod be, ezzel feltételezve, hogy száz százalék, hogy ő mindent megadott, ő mindent megtett, sosem hanyagolt, nem dugta homokba a fejét, mégis átvágták.

Szerintem egy megcsaláshoz kell a másik fél is, legtöbb esetben

2021. ápr. 4. 20:03
 19/45 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ide sok bantalmazó ír. A szexmegvonás, sárkánykodás mint bosszú csak egy személyiségzavaros bántalmazónak juthat az eszébe. Fordulj orvoshoz 15 ös, ha számodra a bantalmazás jogosan elfogadható dolog.
2021. ápr. 4. 20:08
 20/45 A kérdező kommentje:
Nem bántás, de én is úgy látom, hogy sok nő visszaél a gyerekkel. Két volt kollégámtól is hallottam hogy gyereket többet nem látja a párja, ha ez meg az. Egyiknél válás is lett. De ezzel azért könnyű zsarolni lássuk be.
2021. ápr. 4. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!