Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendőbb aki csendben csal, mint aki lelép, ha van gyereke?
Miért köpködnek arra, aki nem tud válni mert azzal a gyereknek megszűnne a biztos tető a feje fölül? Miért jobb aki lelép?
Szerelembe esni emberi dolog, nem?
Szerintem inkább csaljon titokban egy rossz házasságban, ami menthetetlen (és bárki bármit mond ahol folyamatos megcsalás van, az menthetetlen) mint szépen lelépjen az új partnerrel. Legtöbb helyen nem megengedhető a nyitott házasság.
Szerintem a megcsalónak is kényelmesebb lenne, nyilván az új partner is tudja amit a férj/feleség (még mielőtt itt valaki azt írná, hogy csak a feleség tud főzni / férj tud autót szerelni stb.).
Szóval nem hiszem, hogy élvezné a titkolózást.
Nem egyszerűbb felállni és azt mondani, én mentem, mint benne vergődni egy rossz házasságban és a gyerek miatt beáldozni a szabad szerelmet?
"csak mintha elkényelmesednének egy házasságban és eltűnne a szex..."
Érdekesen írtad ezt le. Kényelmes = ha nincs szex. Mi olyan stresszes a szexben? Mert én pont azt mondanám, hogy ha kényelmesen érzem magam, akkor szexelek.
#16:
Ezért kell a feleségnek is szerető.
Szépen hozzáköltözik, megkapja a gyerektartást, a fél lakás árát, és tádámm, máris biztosítva van a gyerek jövője.
A kérdező meg a szintén házas szeretővel biztosan boldog új életet kezd, meg a kapcsolatba hozott egy-két gyerekkel.
És a férfi mindig tiptop? Belőtt séró, vasalt ing, kockás has? Ezt nehezen hiszem. Ha igaz, akkor megkövetlek.
Nem gondolod, hogy ha ennyire be kell feszülni a szex előtt, az nem jó? Egyáltalán nem azt mondom, hogy valaki hagyja el magát, ha egyedül él, akkor se - de gondolj bele. Edzened kell, fodrásznál majomkodni, csinibe vágni magad azért, hogy a másik megdugjon, amit te nem is biztos, hogy élvezel.
Mi lenne, ha a férfi próbálná elcsábítani a nőt? Ha nem az lenne, hogy "legyél bszható és nyeld le", hanem "most elkápráztatlak, és az lesz, amit szeretnél", már több kedve lenne szexelni.
#23:
A jó szexet nem lehet megunni. Nem kíván, nem élvezi, ezért nem is akar tetszeni neked. 😈
Majd figyeld meg, hogy ha képbe kerül más férfi, hirtelen hogy kivirul! Egy kis udvarlás nagyon motiváló tud lenni. 😉
#28:
Szerinted erre a bosszúhadjáratra kevesebb esélyed lesz, ha évekig átvered és csalod, lebuksz, és úgy váltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!