Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem váltok, ha már jó ideje szeretőtök van?
Mi tart a házasságban, ha egy másik nőre vágytok?
Egyre, tehát nem úgy, hogy prostizni jártok, vagy mindig más nővel.
Nekem nem kell bizonyítanom semmit, csak élvezem hogy nekem jó, jó úton járok, ismerem és tisztelem az őseimet, a hagyományokat. Ha van időm szeretem azt érezni hogy része vagyok a bolygónak, szimbiózisban élek a környezetemmel. Én értelmes gondolatokat fogalmazok meg veled ellentétben, ha már ultra senkik büszkék az üres, semmi életükre, akkor én húzzam meg magam? Mert te azt mondod? 😂 Tényleg milyen felemelő itt a sok ömlesztett fost olvasni, a filléres szabó péter féle mű optimizmust vénásan adagolni. Incel, függő, komplexusos, igénytelen, bunkó...stb. jelzők repkednek már a harmadik kommentnél, bármilyen kérdést olvasok. Én lennék frusztrált? Krva okosan csinálok bármit is, ugyanis nálam mindenben csavar van. Ez van minden olyan helyen, ahol meg kell szűrni az infókat, jelentkezőket. Az emberek 90%-a eszik,alszik... Magának és az anyagiaknak él, ennyi. Én jó helyen vagyok, miattam ne izgulj! Ki nem szar le? Erre játszom, mint mondtam, itt a csavar... Hát van aki nem szar le, ők akik értéket képviselnek. Fel a fejjel, téged is vár a világod!
Jól ráéreztél, csak csecsemőt nem szoptattam. Holnap jó kis ültetvényt csinálok, májusban pedig egy faipari csarnokot. Tényleg szuper az életem, de ezt már említetted! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!