Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem váltok, ha már jó ideje szeretőtök van?
Mi tart a házasságban, ha egy másik nőre vágytok?
Egyre, tehát nem úgy, hogy prostizni jártok, vagy mindig más nővel.
Lehet, ez csak úgy jött, biztos mert több férfit nézek hűtlennek.
De ettől függetlenül nem válaszoltál a kérdésre, mert nem írtad meg miért nem válsz
Mert a férjemet szeretem, a kíváncsiságomat elégítem ki a szeretőmmel.
40/N
Mert ha nyitottban élnénk, szeretném?
Ne viccelj már, nincs összefüggés.
Van egy speciális vágyam, amit a férjem nem tud kielégíteni, de a szeretőm igen, mert ő is rá van kattanva.
Igen, van összefüggés. Mert az lenne a tisztelet.
Hogy tudsz úgy valakit szeretni, hogy nem is tiszteled? Nem értem, őszinte sem vagy. Szerintem erről ő is így vélekedne, ezért nem mondod el.
Kecske is káposzta is esete.
Ha mindketten tudjátok hogy a másik mit csinál, és beleegyeztek oké. De ő így semmit sem tud. Kíváncsi lennék mennyi ideig szeretne azután, ha megtudná, hogy benned más jár, szádban, lent minden lyukban... gondolom nem lángolna fel a szerelem
Rettentő módon alázod a párod és felmented magad egy "nem tudja nem fáj és és én szeretem "-mel.
Ezzel most ámítod magad, hogy szereted, mert nem hinném, hogy ellenkező esetben ha neked pl. amiről beszélsz megadná a férjed de ő másért máshoz menne. De ha azt mondod azzal sem lenne gondod, háát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!