Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem váltok, ha már jó ideje szeretőtök van?
Mi tart a házasságban, ha egy másik nőre vágytok?
Egyre, tehát nem úgy, hogy prostizni jártok, vagy mindig más nővel.
Tele vagy ellentmondásokkal. De mindegy. Megint egy ember aki szereti a feleségét, de simán belehazudna az arcába. Ez nem erkölcsrendészet, ez a szimpla igazság. Te egyszerűen gyáva vagy kilépni, holott le is írod, hogy többet nővel nem költöznél össze, magyarán szeretnél magad lenni, de legalábbis már nem hiszel a házasságban, mint olyanban. De a kényelem és a néha szex összetart, meg a pénz.
Csak gondolj majd vissza, ha lesz időd, hogy mikor házasodtál akkor is így gondolkodtál-e, mert biztosan nem. Ehhez kellett egy megromlott kapcsolat.
Hogy negyven felett pánikban vagy, te dolgod, nejed meg nyilván értékelné, ha tudná mi minden is "köt hozzá".
Ha feleséged meg elnézne felette, akkor örülj neki és hajrá, mert egyikőtöket sem érdekli már a másik igazán. Romantikus
Fiatal vagy még hogy ezt megértsd! :)
A szerelem és a szeretet két különböző dolog. Mindkettőt ismerem. Egyébként miért is lépnék ki a házasságomból? Ez nem egy tini-szakítsunk targikomédia lenne, mert anno abban is volt részem. Igen, nem szeretnék már randizni, ismerkedni, jópofizni, bájologni. Nem akarom sem azt hogy belém, sem azt hogy én képzeljem a partnerembe azt a húúúú de nagy valamit. Majd megérted egyszer... A szerelem sem létezik közel 20 év után, a nagy testi vágyak sem. Esetleg akkor, ha a nő szereti a szexet, de ez ilyen időtávlatban már nagyon-nagyon ritka. Ezért sem neheztelek a feleségemre, megértem. Ő is megérti hogy nekem többre van szükségem. Mi nem fértékenykedünk egymásra, az amolyan tini meg önbizalomhiányos emberek szokása. A féltés már helytálló, az megvan nálunk is. Mindkettőnknek kerek az élete, a közös is az. Nálunk nincs erőszak, ital, cigi, bunkózás. Szépen neveljük a gyerekünket, próbálunk minden részletet a kezünkben tartani. Váljak el? Miért tenném? A szex miatt? Ugyan már!
Korodbeli vagyok, de köszi, valóban nem érzem magam öregnek :)
Viszont tényleg nem házasodtam, és pont ezért.
Mert inkább legyen pár év szép és tele vágyakkal majd elbúcsúzúnk még idejében, mint eltolni magamtól a lehetőséget, hogy szerelmes legyek még.
Oké, és hova tart az életed? Te a szerelemre hajtasz? Megkaphatod egy ideig, és utána? Nekem teljesen jó az életem, a gyerek új dimenziót adott. Megvan az üzleti életem, a vállalkozásom, a hobbim, van pár igazi barátom, tudok tervezni, családban élek. Aztán kérdezed miért nem válok el? Mert egyáltalán nem érdekel, sőt megtagadom a szerelmet, ugyanis ez már nem az én világom. Volt benne részem, szép volt, jó volt. Ma már nem érezném azt amit akkor, azóta sokat tapasztaltam, fejlődtem, sokat változott körülöttem a világ. Nem, tényleg nem érdekel, nem is hiszek benne, nem akarom beszennyezni azt az érzést, mint ami akkor volt 20 évesen. Ahogy te nem hiszel a házasságban én ugyanúgy nem hiszek az önzetlen szerelemben 40 felett, és egy porcikám sem vágyik rá. Amit felépítettünk együtt, az magasan veri azt, amit egy szerelmi kapcsolat adhat. Mert mi a szerelem? Egy vakrepülés, mert tetszik a másik és szexelni akarsz vele. Mert kb. nem több, sőt, a realitás érzékét is erősen torzítja a feleknek. Ez az érzés tökéletes akkor, amikor az embernek igazából nincs mit veszítenie. Ha egyedülálló vagy, tini, főiskolás stb.
Viszont ha 20 év verejtékes munkáját nézed, a gyereked jövőjét, az érzelmeidet az egészhez, akkor emellett nagyjából minden eltörpül. Tényleg milyen jó lenne hétvégi apukának, a vagyont szétosztani, majd valami hulladék társkeresőn vergődni, meg 100 levélben jópofizni, hogy héééé, én más vagyok mint a többiek? Nekem lenne égő érzés a sok degenerált pasi halmazába kerülni. Igazából a társkeresők kilőve. A való életben elfoglalt vagyok ahhoz, hogy ismerkedjek, randizgassak. Nálam a mérce elég magasan van, de pont azért, mert én sem adom olcsón magam. Amit adni tudok, azért kb. ugyanazt várom el én is. Hát igen, magas az elvárásom érzelmileg, külsőre, gondolkodásmódra.
Szerinted milyen a választék a 40-es nők között? Aki hajadon az eleve kilőve, aki 40 évesen még ott tart, azzal nem sok közös nevezőnk van. Aki elvált az szóba jöhetne, de ott meg a hátország van romokban. Sok a defektes nő, érzelmileg, szellemileg, mentálisan. Tévedés ne essék, pontosan ugyanolyan a helyzet a női fronton, mint a férfiaknál.
Remélem ezek után már megérted miért nem válok el. Ja, mi nem taszítjuk egymást a feleségemmel... Én megértem, vannak válóokok, de nálunk ilyenről nem beszélhetünk.
Hova tart az életem? :)
Mármint házasság és gyerek nélkül nem élet az élet?
Jó, akkor ez esetben sehová
Egyébiránt van munkám, amit szeretek, van családom, rokonaim, barátaim, ismerőseim. Van egy tonna hobbim, és én egész embernek érzem magam így.
Szerelmet nem keresek, erőlködjön, aki úgy érzi. Szerelem az jön. Nem sűrűn, és így a szép. És akkor megélem. Ha nincs szerelem, jön vonzalom, megélem azt is, csak az szexkapcsolat lesz.
Sajnálom, hogy nem bírod a szerelem gondolatát, mert egy ilyen szép érzést okkal fojtasz el. Ha valóban verné az amit felépíttettetek, nem gondolkolnál a megcsalásra normális cselekedetként.
Nem sok jó házasságot látok, de az biztos, hogy vannak igenis húsz év múltán is jól működőek, ahol persze nem minden nap jön a pezsgés , de vissza-visszajön, szerető nélkül is.
És amiket leírtál elég erősen érződik a frusztráltságod. Nem hinném, hogy így tervezted.
Negyvenesként én sajnállak, hogy lenézed a függetleneket, akik fel merik vállalni, hogy elég erősek ahhoz, hogy jól érezzék magukat egyedül is, és nem kérnek a társas magányból. Komolyan gondolod, hogy aki egyedül él, azt senki sem szerette, aki meg elvált mind olyan megkeseredett, mint te? Ilyen elvárásokkal viszont tényleg azt mondom, hagyd a fenébe, csald az asszonyt le van szarva
De tudod nem én fogok húsz év múlva ennél is megkeseredettebb lenni. Most bizonyára azt írnád, hogy igen, akinek nincs családja majd egyedül hal meg, és nem lesz ki pelenkázzon, de nekem ezzel semmi gondom. Inkább mint úgy, hogy belenyugszom egy olyan állapotba, amire sosem vágytam.
Mert a nagyjából jó, sosem jó.
Nekem jó az életem.
Tökéletesen egyetértek a 21-es, 23-as és 25-ös válaszolóval.
40/N
Pótcselekvéssel? Nem is ismersz :D Pótcselekvés, mi? Ha már idedobtál egy szót...a munkám, hogy hobbim van? De jó, akkor ha házas lennék, nem kéne olyanra időt áldoznom, amit szeretek . Oké
Érdekes, én nem vagyok frusztrált, és nem vesztettem el a szexuális érdeklődésemet sem. Sőt!
Igen, két-három évente akkor cserélem, mert ha elmúlik a vágy és nem kívánom a másikat, onnantól lehetünk jó barátok és semmi több.
Viszont az én életemben mindig lesz szenvedély, és amit én felépítettem, amiben az én pénzem van, az az enyém is marad.
Sajnálom, ha fáj, hogy egy felnőtt nő lehet erős és önálló, mert egész biztosan szúrja a szemed, ha negyvenes tininek titulálod, ami fényévekre van az igazságtól.Nem én nézem fekete-fehéren, te nem látod, hogy van élet, méghozzá teljes(ebb) házasságon kívül is.
Igen,én fantáziálgatok a házasságról, te meg a szabad életről
Én itt lezártnak tekintem ezt a beszélgetést, köszönöm, hogy leírtad a véleményed, további szép napot!
"Sajnálom, ha fáj, hogy egy felnőtt nő lehet erős és önálló, mert egész biztosan szúrja a szemed, ha negyvenes tininek titulálod, ami fényévekre van az igazságtól.Nem én nézem fekete-fehéren, te nem látod, hogy van élet, méghozzá teljes(ebb) házasságon kívül is." Gratulálok hozzá, menjél el a feminista klubba, kapsz érte "erős nő érdemrendet".
Nem is értelek, ha neked ennyire szuper az életed miért vagy itt? Mit érdekel az téged, hogy mi, alantas házas emberek mivel frusztráljuk szanaszét az életünket.
Neked van magas értékrended? Az önzőség szobrát lehetne rólad mintázni Miss. Tökéletesazéletem. Addig jó egy férfi amíg érdekes? Hát, elég szánalmas vagy így 40 körül ezzel a mentalitással, még jó hogy a természet elvarrja nálad a szálakat.
Úúúúúristen, van hobbid! Micsoda menő dolog 40 évesen a hobbidnak élni! 15 éves lányok is ezt teszik.... Van munkád? Aztaaaaaa, hogy csinálod mindezt?
Na jó, kergesd a romantikát, de az az igazság, hogy a kutyát sem érdekli az ultra sikeres életed. Én hozom a konstans értéket folyamatosan, neked meg az idő múlásával álom marad az egész. Mondjuk azt tény, hogy megmaradsz két lábon járó testnyílások halmaza, ez meg ad némi esélyt hogy pát órára valakinek jó leszel...néha néha.
A xsodálatok eposzod még jól is állna 20 évesen, de ne is haragudj meg, a 40-es tinik tökéletesen megtestesítik a nevetségesség fogalmát! Mint mondtam, felőlem úgy élsz ahogy akarsz, nálam még egy menetre sem lennél elég. Valahogy a világképed elvenné a libidómat.
Én nem fantáziálok a szabad életről, hanem megélem azt. Pl. mi az amit nem tehetek meg? Apropó, nekem még van időm jótékonykodni is, tudod, más emberek felé önzetlenül tenni. Na ezt nézd meg az értelmező kéziszótáradban is. ÖNZETLEN, JÓTÉKONY. Amíg te álmodozol a nagy szerelemről, én addig több hektár fát ültetek, saját pénzen. Itt meg tanulmányozd az öröm és a boldogság fogalmát. Ha hazamegyek vár a feleségem, aki társ az életemben, vár a lányom, aki meg az életem része. Na ezek az érzések is ismeretlenek számodra. Felelősség a családomért. Itt megint van két fogalom: FELELŐSSÉG, CSALÁD. Szerintem ízlelgesd ezeket a szavakat először is.
Neked mit jelent hogy szabadság? Semmi dolgom csak az amit szeretek? Bármikor jöhet bárki? Sodródás? Hobbik? Ezek aztán a komoly életcélok és alapok egy 40-es nőnek! Egyébként mindenki pontosan ott tart az életben, ahova az eddigi döntései vitték, semmi értelme játszani a hőst vagy a mártírt.
Neked is további szép napot! Én is lezártam a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!