Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem váltok, ha már jó ideje szeretőtök van?
Mi tart a házasságban, ha egy másik nőre vágytok?
Egyre, tehát nem úgy, hogy prostizni jártok, vagy mindig más nővel.
ÚRISTEN mennyit írtál :D
Bocsáss meg, erre nincs érkezésem. Odáig jutottam, hogy 15 éveseknek van hobbijuk
Szar neked :)
Ja igen, feminista vagyok, mert nem szorulok rá másra :)
Puszillak
30/31
Téged is mindig itt esz a fene, stílusodról felismerni
"Én hozom a konstans értéket folyamatosan" 🤡
Igen :D Ő a nagy férfi, én meg a feminista :D
Már nem is reagálok neki inkább
Megyek tiniskedni :D
Unokatestvéreim szülei azaz nagynéném és nagybácsim most válnak.
Pár hónapja elköltözött a fialabbik gyerekük is a házból, tehát egyedül maradtak benne, így már gondolom nem volt meg a kötelesség tudat, hogy közesen kell felnevelni a gyerekeiket.
A férj éveken át csalta nagynénémet. Anyukám szerint még az esküvő előtt is.
Sosem értettem mit csókolgatunk egy halott kapcsolatot...
Még a végén hullamérgezést kapunk
Miért lenne halott? Mert valami hiányzik? Mondjuk a szex?
Ezen kívül minden rendben van. Szeretem a feleségem. A szex is szuper vele. De kevés.
A szeretőmmel meg semmi más nincs. Kicsit kiengedem a gőzt, nyugodtabb vagyok egész héten. De ezen kívül mit tud nyújtani? Szerintem? Úgyis elmúlik. Utána marad egy tönkretett élet. Illetve több is.
A szeretőnek pont az a lényege, hogy nem akarsz válni. Egyszerre kell a kettő.
Ezt szépen meséld ez a feleségednek is. Drágám nagyon szeretlek, a szex hiánya abszolút nem számít, de azért megdugok mást is. Gondolod bemutatom, tudd kiből rakom át beléd a farkam.
Gratulálok az őszinte, szeretetteljes házasságodhoz. Nyilván így tervezted, ha titkolod a harmadikat
31. Most volt egy kis időm felnézni erre a magasröptű fórumra. Veled nem is igazán foglalkozom, ultra szelektív a felfogásod. Nekem is van hobbim, nyugim, de van mellette családom is, ami neked sosem lesz. Ez sem izgat, mert neked felesleges is lenne. Bizony ám, tiniskedsz.
32. Veled meg mit kezdjek? Van egyfajta aberráciom, mégpedig az, hogy feltévedek erre az oldalra. Olvasva a hozzászólásaid, sajnállak hogy egyedül tengeted az életed. Nem, nekem nem savanyú a szőlő, ugyanis teljes életet élek, sőt, ezt szorozd meg tízzel. Neeeeem, nem a szórakozás meg a pénzköltés teszi ki a napjaim, hanem a tudatos tervezés, megvalósítás. Ha ma megszűnne az áram, én túlélném. Te hogy vagy ezzel? Szakmai tudás, kitartás, munka. Ismerős szavak? Ja, a stílusom? Hát az meg ilyen, lekezelő, lenéző. Nem véletlenül. Nekem egész életemben szembe szélben kellett haladnom, ahol csak tudtak keresztbe tettek. Ma már az van, hogy ezek az emberek sehol simcsenek, de sokat köszönhetek nekik, ugyanis ők adták meg azt a fajta energiát, ami hozzásegített a jelenlegi életemhez. Sajnos élből támadok, ezt nézd el.
39#
Hogy belefeszülsz mindig, hogy bizonyíts :D
Bár nem kis mértékben lehetsz frusztrált, ha folyamatosan szajkózod, hogy bezzeg te, bezzeg neked, bezzeg vele. De ki nem szarja le?
Mert neked valaki szült? És kit érdekel? Csak ilyen beszűkült agyú emberek hiszik, hogy ez a legfontosabb, és gondolják, hogy másoknak fáj, ha nem lehet. Megsúgom összes ismerősöm közül egytől egyig a legkevésbé válogatós szült egyből , hogy bebiztosítsa magát :D szóval büszke lehetsz magadra
Bár sokan vártak vissza, és persze mindenki tudja, hogy neked tökéletes az életed :D Ezért mondod el ezredjére :D
Menj ültess fákat, szoptass csecsemőket, ments tűzből nagymamát :D
Te, te "szakmaitudáskitartásmunka" :D
Sok-sok kitartást a szembeszéllel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!